Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon félek a szüléstől,...

Nagyon félek a szüléstől, hogy nehogy valami bajunk essen. Írnátok pár megnyugtató szót, hogy ne csak rémhíreket halljon az ember?

Figyelt kérdés

Annyi rosszat hallottam mostanában a tévében, és nagyon elkezdtem rettegni a szüléstől. Vágyom már rá borzasztóan, hogy a kicsi fiamat a kezembe foghassam, de addig még hosszú az út.

Egy 38 hetes első gyermekét váró kismama

2010. dec. 21. 12:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszi
2010. dec. 23. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is féltem (mind a három előtt), de amikor eljön az idő és felismered az első jelekből, hogy ÚRISTEN, SZÜLNI FOGOK!!!!, annyi minden új, váratlan, leírhatatlan dolog történik majd, hogy eszedbe sem fognak jutni a félelmeid. Az a baj, hogy a teljesen "normális" szülésekről nem ír a média, pedig százával történnek mindennap.

Bocs, de statisztikailag szinte semmi esélyed rá, hogy komoly probléma történjen veled, vagy a babával, szóval no para! :-D

2010. dec. 28. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!