Veszélyes egy éven belül teherbe esni?
1/12 A kérdező kommentje:
Közvetlen szülés után a dokim eltávolított a méhszájamról egy polipot is.Panaszmentes vagyok,jó lett anno a szövettan is.
Tegnap ültünk egy kismamával NST-n, és beszélgettünk. Monda, h. van egy 7 éves lánya, egy 11 hónapos lánya, és most szülés előtt áll a 3. lányával. SZóval 11 hónap lesz a 2 gyerek között. Van egy ismerősöm, nem egész 10 hónap van a két fia között. Szóval a te babáid közt még sok is lesz a korkülömbség hozzájuk képest.:)
2010. dec. 20. 12:44
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Akkor remélem nem lesz gond az én esetemben sem:)
Azt már"kinyomoztam",hogy a polip műtét nem akadály a hüvelyi szülésnek.
Az egy évet azoknak javasolják, akik császárral szültek, mert a heg még nem elég erős. De ez sem okoz feltétlenül problémát, csak jobb az óvatosság.
Normál szülés után akkor időszerű a tesó, ha a szervezeted úgy gondolja, hogy regenerálódott, és befogadja a megtermékenyített petét:)
Ha még nem áll készen, akkor nem leszel terhes:) Úgyhogy nyugi, nincs gond.
2010. dec. 20. 13:12
A szervezetenek regenerálódnia kell egy sima szülés után is, én egyszer úgy olvastam, hogy szülés és köv, teherbeeesés között teljen el 2 év.
2010. dec. 20. 13:48
10hónap van a bátyám és köztem, bár én 1 hónappal elöbb születtem, mert anyu hamar kinyilt nálam(nem reg a szervezete addigra és nem tudott "megtartani bennt")De ha utánaszámolsz 9 hós a babád+ kb 8 hónap=17 hét hónap ez több mint 1 év
2010. dec. 20. 13:49
Kislányom 29 hónapos, kisfiam 15, 24 hetes terhes vagyok. Az orvos csak röhögött, így harmadikra. Annyit fűzött hozzá, hogy "Maguk tudnak valamit!". Nagyon könnyű volt a második terhességem, a szülés pedig egy álom. Saját lábamon mentem ki a szülőágyról a kórterembe és kértem is a kisfiamat azonnal magam mellé. A mostani terhességem is idáig panaszmentes. Igaz, most azért egy picit fárasztó a helyzet.
2010. dec. 20. 15:03
Egyik ismerősöméknek a sokadik lombikra jött össze a baba.
2 hónapos volt a Kislány, amikor spontán, ismét teherbe esett.
2010. dec. 20. 17:48
jó ezeket olvasni, nálunk 7 hós a nagylány,de nem akar megjönni újra,pedig már 2x volt mensim...azóta csináltam tesztet,de negatív,de minden hónapban elpazarolni se szeretnék 4-5 tesztet :)
2010. dec. 20. 22:39
10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Negatív lett a tegnap délutáni tesztem.Tegnap volt egy hete,hogy késik.Szerintem a délutáni vizeletből is ki kellett volna mutatnia,ha baba van a dologban.Pedig minden jel babára utal,talán majd csinálok péntek reggel egyet,ha az is negatív lesz,irány a doki.
Köszi,hogy írtatok!KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENKINEK:)
Kapcsolódó kérdések: