Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan zajlik egy megindított...

Hogyan zajlik egy megindított szülés?

Figyelt kérdés

Sajnos, ha péntekig nem bújik ki magától a kisfiam, meg kell indítani a szülést, letudnátok írni részletesen, hogyan zajlik ez?

Félek tőle...Rosszabb, mint a sima szülés?

2009. jan. 21. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy indították meg, a sima szülés nem tudom, milyen, de úgy hallottam, hogy a megindított jobban fáj.

Nekem egyből 2 perces fájásaim lettek, szünet nélkül rettenetesen fájt, igaz, hogy 4-5 órán belül meglett a baba. 4 órát szenvedtem igazából, de az piszkosul fájt szünet nélkül, de végül is hamar meglett.

Igaz a végén még rásegítettek eda-val, amitől sikerült tágulnom. Amúgy ki tudja meddig kínlódtam volna.

2009. jan. 22. 09:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kozos beleegyezessel inditotta 2 nap tuhordassal.En kulfoldon elek,itt burkot repesztett,aztan kaptam 2 fecskendo kalciumot,majd 1 Nospat(azt mondtak,h puhitja a mehet es min. fajdalom csillapito),majd infuziora kototte...pik pakk kitagultam teljesen (maganat is meglepve nem fajtak a fajasok annyira mint ahogy eliljesztettek,10x olyan eroset is kibirtam volna) majd 3 oran keresztul nyomtam ,a szuleszet minden pontjan (az agytol kezdve a wc-ig mindenhol),de nem akart kibujni a kincsem,es 1 tolofajas utan mar nem a fajas fajt,hanem ahol volt a baba,es 2 perc mulva a mutobe voltam.Ugyhogy vegul csaszaroztak,mert felakadt a kis kezecskeje a koldokzsinorba...

...Nekem a baratnomnek az elso szuleset inditottak,a masodikat 2 hettel elottem spontan megszulte.O azt mondta neki 100x-ta roszabb volt ez a masodik.Hoszabb is es fajdalmasabb is volt.

Sztm ne felj!

Nekem is elso baba,vasarnap toltjuk a 6 hetet(kisfiu)

Gratulalok,konnyu es gyors szulest es boldog babazast kivanok!

2009. jan. 22. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok 2 ujjnyi kellett volna h kibujjon a fejecskeje lent,de ahogy nyomtam a kozdokzsinor ugy huzta vissza.
2009. jan. 22. 17:21
 14/14 A kérdező kommentje:

Lányok nagyon szépen köszönöm a bátorítást!

Holnap reggel 7-kor kezdünk...

Szurkoljatok!

Puszi

2009. jan. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!