Kisfiatok lett, vagy kislányotok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 21:34
1/27 A kérdező kommentje:
Bocsánat a buta kérdésért, csak ma hallottam, hogy sokkal több lány születik, mint fiú, és kíváncsi vagyok!
2009. jan. 20. 21:37
3/27 anonim válasza:
szia
kisfiam lett, de valóban több ismerősemnek lett lánya, fiú elvétve
4/27 anonim válasza:
Van egy lányom, most kisfiút várok. A környezetemben egytől-egyik mindenki kisfiúval várandós, úgyhogy nem tudom hová megyünk csajozni...:)
5/27 anonim válasza:
Nov. vegen szultem,kislanyt, magankorhazban,a 3 nap alatt amig ott tartozkodtam mind kislanyok szulettek.Leheh csak veletlen de lehet igaz :-)
6/27 anonim válasza:
Hát nem tudom,de az én környezetemben szinte mindenkinek fia született.
7/27 anonim válasza:
Kislány, szintén nov. végén. A szobában fekvő másik két anyuka is kislányt szült, sőt 2008-ban szült 3 ismerősöm, és mindenhol punis lett.
hk
8/27 anonim válasza:
fiam van és a környezetemben több fiu született
9/27 anonim válasza:
Nekem lányom van.Decemberben szültem, és azon a héten mikor mi bent voltunk 1 kisfiú született csak!
10/27 anonim válasza:
Márciusban szuletett a kisfiunk, és itt mifelénk elég fiúus év volt (már ami a szomszédokat, ismerosoket meg a kórházban tapasztaltakat illeti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!