Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 1. Van összefüggés a jóslók...

1. Van összefüggés a jóslók erőssége és a szülés fájdalma között?

Figyelt kérdés

2. Ha korán (33. héten) kezdődik a jósló, akkor már csak pár hetünk van? !? ! 3. A jóslóhoz képest mennyivel fájdalmasabb az igazi fájás!? (tudom, ezt nehéz megmondani, mert mindenkinek más a fájdalomküszöbe)

A 33. héttől elkezdődtek nálam a jóslók. Mensiszerű görcsök, napi 5-6-szor kb. 1-1 percig tart. Kibírható, de van hogy éjjel is arra kelek, hogy fáj.

Több ismerősömnek nem is volt szinte egy jóslója sem és könnyen szültek, alig valami fájdalommal.

2009. jan. 20. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Mint ahogy Te is írtad, nem nagyon lehet a kérdéseidre pontos, korrekt választ adni. Az ismerőseidnek gratulálok, nekem egy árva jóslóm sem volt és annyira szenvedtem, hogy császár lett a vége. Szóval szerintem nincs összefüggés. Akkor még 7 hétig kitartást és nagyon könnyű szülést!!!
2009. jan. 20. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is kb. 32-33. hét körül voltak ilyen panaszaim de már 37 hetes vagyok és még egyben vagyunk. Sőt,a dokimnak mondtam ő a MagneB6-ot ajánlotta rá, attól meg úgy elmúlt,h. csak na.

2009. jan. 20. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nos, nekem minden este szabályos 1 perces fájásokká rendeződtek a jóslók az utolsó két hónapban, Kórházban is voltunk, mégis megszületett 3 héttel előbb. A jóslófájás erős menstruációs fájdalomra hasonlított. A szülés kb mint egy durvább izomgörcs, csak tartósan. Szóval az sokkal jobban fájt.
2009. jan. 20. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Nekem a 30. héttől vannak jslóim és már 39 hetes vagyok tehát szerintem nem függ össze. A fájdalom az mindenkinél más.

39 heteske

ja és 36. hétig szedj MgB6-ot mert nem játék a koraszülés és biztos te sem szeretnél rosszat a babádnak.

2009. jan. 21. 09:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szedek kalcium-magnézium-cink 3in1 tablettát. Nem pont MagneB6-ot, de talán ez is jó?!!?

2009. jan. 21. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!