Mennyi lehet még hátra? Egy újjnyira
kinyiltam,görcsölök fáj a derekam. Eddig ilyen nem volt
38 hetes
2009. jan. 19. 17:49
Hát akkor már nem sok.Fájások rendszeresek?
2009. jan. 19. 17:50
Vannak rendszeres időközönként jelentkező fájásaid?
Nyákdugó, magzatvíz?
2009. jan. 19. 17:51
4/10 A kérdező kommentje:
nem rendszeres, és elviselhető görcsök. Magzatvíz nem ment el.... nyákdugó nem tdom. Reggel voltam dokinál ott vizsgálatnál véreztem picit. Azt mondta brmikor a héten lehet baba. De mikor???? MILYEN RENDSTZERES FÁJÁSNÁL HÍVJAM
Ha elmegy a magzatvíz, azonnal kórház, ha nem, akkor csak a fájásokat kell figyelni. Előbb-utóbb rendszeres fájások lesznek, előbb 30, majd 10, majd 5 percesek, stb. Ez azért nem biztos, hogy mindenkinél ugyanígy zajlik, lehet, hogy nálad rögtön 10 percesekkel kezdődik. Figyelni kell rá, s ha 10 percenként jelentkezik, akkor kell a kórházba menni.
2009. jan. 19. 18:15
Szia!
Én is egy ujjnyira voltam nyitva mikor 4 perces fájásokkal mentünk egy hete a kórházba, már nem lehet sok hátra neked se. Amúgy nem görcsöltem erősen, de mindig visszatértek 4 percenként!
Könnyű szülést!
1 hetes baba anyukája
2009. jan. 19. 19:31
Én egy ujjnyival még húztam egy hónapig. De ez nem jelent semmit. Ha fájásaid lesznek, vagy elmegy a magzatvíz, menj kórházba. De ne idegeskedj, lehet hogy még nem lesz semmi.
Gyors, könnyű szülést!
2009. jan. 19. 19:34
Én 2 újnyira feküdtem be a 40. héten a kórházba. Semmi fájásom nem volt, csak véreztem egy kicsit. Kb 2 napig tartott a kis vérzés, de haza már nem engedtek. Még 6 napot a korházban töltöttem, férjem minden nap jött be hozzám, egyik este arra ébredtem, hoyg 5 perces fájásaim vannak, és minta erősödnének. A mellettem fekvő anyuka számolta nekem a perceket. 5 perces fájásokkal, és némi magzatvíz szivárgással sétáltam át a szülészetre. A férjem egy óra múlva érkezett be, és addigra 2 perces fájások voltak. Mire meglett a babám eltelt 12 óra 40 perc. Könnyű szülést kívánok. Én azért felhívnám a dokim, és konzultálnék vele, hogy mi a szitu.
2009. jan. 19. 19:53
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
Nem tudom mi lesz ebből....alul görcsöl(enyhén) A köldökömnél feszül a derekam fáj....nincs rendszer
Túl lennék már rajta
És gratula a babához
De jó Neked! Amennyiben a fájások valamiféle rendszer szerint jönnek készülődhetsz...Már én is mennék.
37+2 pocis
2009. jan. 19. 21:36
Kapcsolódó kérdések: