Veszprém megyében lakom de SZ. fehérváron szeretnék szülni ilyet lehet?
Figyelt kérdés
A Veszprémi kórházba járok terhesgondozásra de szülni a Fehérváriba szeretnék.Kell ezért külön fizetnem vagy mi ennek a menete?2009. jan. 19. 16:28
1/5 anonim válasza:
Ha te választod, hogy hol szülnél és kinél, az fizetős, sajna.
2/5 anonim válasza:
Szia!Én is Veszprém megyében lakom és ide is járok terhestanácsadóba,de én Vas megyében (Celldömölkön) fogok szülni.Ott ajánlottak egy jó dokit,akinél már voltam egyszer-kétszer és el is vállalta a szülést.A kórháznak nem kell külön fizetni,az orvosnak meg annyi hálapénzt adok amennyit gondolok.(itt 20ezret szokás)
Remélem tudtam segíteni!
Könnyű szülést kívánok neked!
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nekem nincs és nem is lessz fogadott dokim (sajna nem tellik rá a dokinak szánt pénzt a babára költöm)nekem csak a kórház a nem mindegy...akkor nem kell külön fizetnem az ellátásért?
2009. jan. 20. 15:03
4/5 anonim válasza:
Második vagyok.Én konkrétan az orvossal beszéltem le hogy abban a kórházban szülök.Nem tudom,hogy ha nincs fogadott orvosod akkor is elfogad e a másik megye kórháza,mert alap helyzetben a saját körzetedben kéne szülnöd.Pl. ha mentőt kell hívnod akkor tuti,hogy az illetékes Veszprém megyei kórházba visz szülni.Ha nincs fogadott orvosod kérdezz rá a védőnőtől,nehogy mégis elutasítson a Fehérvári kórház!
5/5 anonim válasza:
Nem értek eggyet,az első válaszadóval,ugyanis én Fejérmegyében lakom,és BP-re járok vizsgálatra,és persze majd szülni is.Választott orvosom van aki nagyon normális,és mindez TB-alapon.Február 24 -re vagyok kiírva,de én úgy érzem elöbb fog jönni 1-2 héttel.Tehát ha nincs konkrét orvosod a kórháznak akkor is kötelessége elvégezni a vizsgálatokat.HA fogadott orvost akarsz akkor pedig ő dönti el hogy kér e valamit a szülésért ,ill a vizsgálatokért.De elvileg ezt csak magánrendelésnél tehetné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!