Felkészítő tanfolyam nélkül Kecskeméten nem jöhet be a párom a szülésre?
Szia,mi jártunk a felkészítőre Kecskeméten.
Első alkalommal ki kellett tölteni 1 adatlapot,neved,baba várható születési időpontja,orvosod neve ha van,meg ilyenek.Második alkalommal meg pecsételtek a kiskönyvbe,h részt vettél a tanfolyamon.(Azért csak 2 x kellett menni mert nekünk összevonták az első kettőt)Bár nem tudom szülésnél nézik-e,nekem a fogadott dokim megkérdezte h apás szülés lesz e,mi mondtuk h igen,erre az volt a válasz h jöhet az apuka,ha üres az "apás szülőszoba".Szerinem ha az orvos engedi,akkor bemehet apuka is,szerintem nem veszik ezt olyan szigorúan.
Amúgy mi nyáron 4000 C-ban ültük végig,hát had ne mondjam,nagyon jó élmény volt 36 hetes terhesen:(
A tanfolyamot az uh előterében tartják, szülésznő képeket vetít,elmondják milyen vizsgálatok voltak-lesznek,ez 2 alkalom.
A 3.-on meg megmutatják a csecsemőosztályt,szülészetet,vajúdószobát,rooming-in-t.Kb ennyiből áll.Meg ha van kérdésed arra válaszolnak,na nekünk nem volt:) Örültünk h oxigénhez jutunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!