Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés óta naponta szédülök....

A szülés óta naponta szédülök. Vajon mi válthatta ki? 8 hete szültem.

Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem lett alacsonyabb a vérnyomásod?
2009. jan. 14. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bőven belefér a fáradtságtól is!
2009. jan. 14. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
vashiány?
2009. jan. 14. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ciciztetsz, szedj valami vitamint, mert az is lehet hogy elfogytak a vitamin tartalékaid!
2009. jan. 14. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Valószínű ,hogy vérszegény lettél. Sajna ez sokunkkal megesik.

Vagy keveset pihensz, nem eszel rendesen, alacsony a vérnyomásod.

Menj el házidokihoz, küldjön el laborba.

2009. jan. 14. 23:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Eggyet ertek az elottem szoloval: verszegenyseg, kalciumhiany! En miota szultem, es szoptatok, azota naponta multivitamint szedek, kalciumot, kulon meg vasat is (en csaszarral szultem, igy nagyon verszegeny vagyok). Bar a vas szekrekedest okoz, de ajanlok melle elfogyasztani egy Activia-joghurtot, vagy pedig rostos oszibaracklet, nekem ez segitett. A babanak is nagyon jo ha vitamint, kalciumot szedsz, ha szoptatsz, ha csaszarral szultel, akor a baba is valoszinuleg verszegeny kisse, igy neki is jot tesz ha szedsz vasat.

Egy kave naponta pedig nem art, nyugodtan igyal meg naponta egyet.

Jo egeszseget kivanok!

2009. jan. 15. 00:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam is volt egy darabig, én spirálisat kaptam a szülésnél, lehet hogy attól, meg amit a többiek írtak.

2009. jan. 15. 13:54
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitokat!! igyekszem majd pótolni a vitaminokat és a napi egy kávé meglesz!!

mindenkinek jó babázást!!

2009. jan. 16. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!