31 hetes terhes vagyok március 14re vagyok kiírva! Mit
vigyek a korházba magammal? A baba hazhozatalára ami van a
csicsó babakocsikhoz hórdózó az megfelel? Mikor menjek
korházba?
Figyelt kérdés
első szülésem semmi baj nincs nem vagyok veszélyeztetett terhes! az lenne a kérdésem hogy mit igyek magammal a korházba már nagyábból összepakoltam csak mégis mi kell?
mikor kell bemenni a korházba? ideges vagyok ez miatt hogy nem fogom észrevenni ha megindul a szülés%
normális hozzászólások at kérek köszönöm
2009. jan. 14. 16:12
1/9 anonim válasza:
Akkor menj,ha rendszeres fájásaid vannak,VAGY szivárog,folyik a magzatvíz,VAGY vérezni kezdesz.A hordozó akkor felel meg,ha 03,vagy 04 jelzés van rajta.(gondolom szakboltban vettétek,ott nem árulhatnak más milyet)2 gyerekes anyuka
2009. jan. 14. 16:38
2/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm igen szakboltba lett véve! masszív kis hordozó!
2009. jan. 14. 16:39
3/9 Andika82 válasza:
Szia!
Mi március 15-re vagyunk kiírva. Ne haragudj, hogy belekérdezek, de ti hogy vagytok? Tudsz rendesen aludni éjjel? Mikor éber a babucid? És neked is sokat mocorog? Egyre erősebb, néha olyan érzésem van, hogy kikaparja az oldalam. 24 órából 16-18 at tuti, hogy tekereg. :-)
Mégegyszer bocs a belekérdezésért.
2009. jan. 14. 19:01
4/9 A kérdező kommentje:
semmi baj! hát mi úgy vagyunk hogy ájje lfelkelt mert elzsibad és akkro lábikóját vagy kezecskéjét megmutatja hasamon! 7-8 kor már ébresztőtfúj hogy mami kejj fel mert kiakarok jönni nyomja fejét lábát ki hasamon! akkor utána ha ülök az a baj ha álok az a baj! örülnék már néha aha kijönne! de van mikor napi 3-4szer mocorog akkro megilyedek hogy minden rendben van e vele!
2009. jan. 14. 19:10
5/9 Andika82 válasza:
Nekünk sem tetszik semmi. Ha nem úgy ülök vagy fekszek, ahogy a kisasszony szeretné, durván véleményt nyilvánít. Ha egy két órát nem hallat magáról, mindíg megpiszkálom, amiért persze rámszólnak, hogy miért ébresztem fel szegényt. sokszor én is szeretném már ha meglenne, pl: mikor nagyon fáradt vagyok és aludnék, de ő nem marad nyugton. Kisfiad lesz vagy kislányod?
Mi lesz a neve? Szokott görcsölni a hasad alul? olyan mensi szerüen?
2009. jan. 14. 19:34
6/9 A kérdező kommentje:
kicsi lány lesz! Krisztinának fogják hívni! mensi idején igen meg úgy félidőnél is kicsit akkro csak szúrkál igaz néha nem tudom eldönteni hogy manóm alkot vagy hasam fáj főleg mikor mindha karmolgatna
2009. jan. 14. 19:40
7/9 A kérdező kommentje:
sziasztok tegnap jöttünk ki a korházból csak gondoltam írok 13-án egy nappal korábban jött a kincsem a világra 6óra vajjúdás után 2935grammalés 52cm el született Krisztinának hívják nyugott baba csak besárgult jó itthon csak kicsit fáradtvagyok mindenki őt akarja csodálni de egyenlőre csak én és a párm szeretnénk elég volt a reggeli fél 9eses érkezem mami kelj fel indulásból! a kis husom tudja hogy mikor kell ennije mindig mikor épp wcre készülnék ha nem éhes csak mami nehagy itt várasztó kicsit de nagyon boldog vagyok lassan fekell enni és fekszek énis le egy kicsit aludni
2009. márc. 21. 22:04
8/9 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok!Nagyon sok boldogságot kívánok a Babához!!!!!Az én babám is 13.án születtt,csak májusban!!!!!Még 1x,sok boldogságot!!!!!!!
2009. márc. 22. 07:54
9/9 A kérdező kommentje:
agyon szépen köszönöm csendes vasárnap picim eszik alszik pisil kakil idáig nem sirt most fejeztemm be etetést és már szundizik is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!