Szülés utáni hasfájás normális dolog?
Sziasztok! Múlthét csütörtökön szültem. Sajnos a gátsebem felszakadt. Már voltam orvosnál és meg is vizsgált. A pocakom egy icipicit fáj, ill. a derekam lüktet.
Az mondta az orvosom, hogy minden oké. picit azért félek hogy nem.
Köszi üdv: Niki
Nem az, hogy átveri, szerintem nem így érez, de amikor az ember egy ismeretlen dolgot él át (itt most a szülésre gondolok), akkor utána minden tünetet úgy figyel, mint egy fanatikus...
én is voltam így, csak nem szülés után...éreztem,hogy visszatért egy régi betegségem, kézzel simán kitapintottam, de a doki szerint semmi...egy év múlva sem, szóval akkor én is nagyon mondtam, hogy de tuti és nemtudtam megnyugodni, de aztán meg mégsem.
Ha mondtad neki, akkor szerintem minden ok.
Köszi a válaszokat! Én nem híztam semmit, de szülés után 10kg-val könnyebb lettem!
A derekem lüktetni szokott de rendesen, De hát ez van.
A lüktetést nem tudom sajnos.
A hasam viszont nekem is fájt szülés után egy bő hétig. Két dologra gondoltam: egyrészt a doki belekönyökölt kitoláskor, másrészt ahogy egy előző válaszoló írta, rendeződnek vissza a dolgok, olyan érzés, mintha lötyögnének bent a szervek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!