Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet kibírni a kórházi...

Hogy lehet kibírni a kórházi bentlétet?

Figyelt kérdés
én szorongásos rohamokkal küzdök,olyankor iszonyúan remegek meg szédülök. Nagyon tartok a kórháztól, de hát valahol szülni kell... (36 hetes)
2009. jan. 13. 23:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia

A babáddal fogsz foglalkozni,hipp-hopp elmegy az idő

37 hetes

2009. jan. 14. 00:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok! Útálom a korházakat, hátmég bent lenni. De gyorsan ment az idő és viszonylag jó élmény volt! Nagyon kedves szobatársaim voltak. Ha nem a babával foglalkoztam akkor aludtam vagy velük dumcsiztam. És hipp-hopp elrepült a 4nap. A szobatársaimmal meg azóta is tartom a kapcsolatot. :)
2009. jan. 14. 06:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ambuláns szülész? 24 óra után haza lehet jönni. Én ezt tettem a másodiknál, sokkal jobb is volt! :)
2009. jan. 14. 07:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is tartottam a kórháztól, de jó szobába kerültem, kedvesek voltak a szobatársak. A baba végig velem volt, így szinte minden pillanatomat az ismerkedéssel töltöttem. Én is 4 napig voltam és most csak pozitív élményeim vannak.

Fel a fejjel, biztos jó lesz neked is.

Könnyű szülést!

2009. jan. 14. 07:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én babám születése elött már 2héttel bentvoltam, és még plussz szülés után 4nap kibirtam igaz nagyon nehezen!!
2009. jan. 14. 07:44
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Én be se mentem, itthon szültem! :-) De ha be kellett volna mennem valami komplikáció miatt, akkor is hazajöttem volna. A betegjogi képviselőt is megkérdeztem, saját felelősségre hazajöhetek a babámmal együtt. Szerencsére nem kellett bemennünk, nem volt semmi gond.
2009. jan. 14. 07:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Teljesen megértelek, de ki kell bírni! Nekem úgy volt, hogy 3 éjjelt maradunk bent, erre aznap, mikor mehettünk volna haza (a párom már úton volt kocsival, 50 km-re lakunk), hirtelen elkezdtek velem foglalkozni a csecsemősök (előtte hiába jártam a nyakukra első szülőként, semmiben sem segítettek), és amikor megérkezett a párom, kitalálták, hogy mégsem mehetünk haza. Végül örültem, hogy kiderült, hogy elkapott valamit a babám a szülés alatt (a magzatvíz elfolyása után még 9 órát vajúdtam), és annak, hogy kikezelték, de az, ahogy ezt intézték, embertelen volt. Így 1 hétre nyúlt a kórház, életem legnehezebb 1 hete volt, de ki kellett hogy bírjam.
2009. jan. 14. 08:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is rettegtem tőle, jobban, mint a szüléstől, de végig a babámmal voltam, és jó volt az a pár nap nyugalom /mert az még az/ és felkészülten mentem haza, hiszen azelőtt semmit nem tudtam mit hogyan kell.
2009. jan. 14. 08:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én attól rettegtem, hogy ha lejár az idő, bent kell feküdjek a szülésig ki tudja hány napot. Na, erre nem került sor, a 4 nap gyorsan elrepült, kint volt a baba, jó szobatársam lett, nagyon egy hullámhosszon voltunk, és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Mivel nagyon jól éreztem magam, örültem a látogatóknak, a férjem is sokat bent volt. Aztán amikor pakoltam, hogy mehetünk haza, kiderült, hogy besárgult a csöppem, meg szívzöreje van. Akkor bepánikoltam, hogy baj van a babával, a szobatársam is már elment, aki látogatni akart, már volt. Így a két ráadás nap nehezebben telt... de minden rendben lett végül.

Pihenj sokat, babázz, olvass, beszélgess, és eltelik az a néhány nap. Én biztonságban éreztem ott magunkat, úgyhogy eszembe sem jutott volna a javasoltnál hamarabb hazajönni, vagy itthon szülni.

2009. jan. 14. 10:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
én abszolút nem éreztem rosszul magam. Megkönnyebbültem, hogy túl vagyok a fájdalmas szülésen. Jöttek a látogatók, nem unatkoztam, Ha jó szobatársat kapsz, akkor szerintem egész jó tud lenni.
2009. jan. 14. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!