Milyen volt Dr. Ferenczy Gyulánál (ifjabb) szülni a Váci kórházban?
Hozzá jársz terhesgondozásra?
Sogórnőm hozzá járt, a terhesgondozás alatt végig dícsérte őt. A szüléskor ott volt, végezte a dolgát, de semmi extra.
Ha esetleg még most állsz választás előtt, akkor ajánlom Dr. Félix Jánost vagy Dr. Dubecz Dánielt. Ők szüléskor is elég gondoskodóak, és nagyon figyelmesek.
Én Félix-nél születtem, és az egyik barátnőmnél ő volt ügyeletben, anyu is és a barátnőm is nagyon elégedett volt vele. Én Dubecznél szültem, és nagyon rendes volt, nagyon figyelt, nem hagyott magamra.
én Ferenczynél szültem most októberben,teljesen meg voltam vele elégedve, pedig nem is választott doki volt, hanem ügyeletes.Persze a vajúdás alatt nem fogta végig a kezem, de mikor beindultak a fájások ott volt, mondta, hogy gyorsan kinyomjuk:)így is lett, a tolófájások mindössze negyed óráig tartottak.Utána is hozzám, és varratszedésnél is jófej volt, a szülés alatt még poénkodtak is férjemmel:)
őt választanád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!