Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon fáj a bal lábam a...

Nagyon fáj a bal lábam a combomtol lefele! Alig birok menni! Ez lehet a szülés előjele? 36 hetes vagyok!

Figyelt kérdés
Mert én azt halodta hogy ez is lehet az előjele! Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 12. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
magától a tehertől fájhat a lábad, elképzelhető, hogy nyomódik valamelyik ér vagy ideg, ami a fájdalmat okozza, de szerintem ez nem közvetlen előjele a szülés megindulásának.
2009. jan. 12. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
egyetértek. nekem is fájt, mégsem szültem, csak 40+5 naposan:) kitartás!
2009. jan. 12. 12:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek hogy fel mertem tenni a kérdést! ugy látom itt be kapják az embert keresztbe ha mer valamit kérdezni amit nem tudd!
2009. jan. 12. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én már 3,5 hónapja szültem,de most hogy olvastam a kérdést eszembe jutott hogy nekem is fájt a lábam.Kb 38-39 hetes lehettem,és alig tudtam lábraállni.Menj el sétálj egy jó nagyot attól elmúlik.Nekem 2 hétre rá indították a szülést mert semmi jele nem volt hogy ki akarna jönni a babum,pedig már 3 ujjnyira nyitva voltam.Kitartás már nem sok van hátra!Szép szülést!
2009. jan. 12. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is a bal labam faj, az agyekomnal. Az orvosom azt mondta h ez amiatt lehet hogy a baboca nyomja szet a csipodet, es valamit eltalalt. Szoval vegul is szulesi elojel...csak nem olyan kozvetlen.

Boldog babavarast:) es kitartast

35 hetes pocakos

2009. jan. 12. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Boldog babavárást mindenkinek!
2009. jan. 12. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kapja be senki a fejed. Sajnos ez velejárója majdnem mindenkinek! Kitartás, gyorsan elrepül az idő és utánna elfelejted, h vmi fájt:)

Boldog babavárást!

2. voltam, 4 hós kisfiú anyukája

2009. jan. 13. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!