Kecskemétiek, ki az az orvos, akinél a szerencsétlen lefolyású szülés történt az elmúlt napokban?
A kismama halála nem az orvos felelőssége. Ha beleolvastok a többi ezen témájú kérdésbe, ott már többen többször leírták, hogy mi történt, és ami történt az nem az orvos felelőssége.
Tudom, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, bocsi az Off-ért.
Miért kell azonnal a legrosszabbra gondolni?
Egyszerűen szeretném tudni, hogy sajnálatos módon nem-e az én nagyon is szeretett orvosom került ilyen mérhetetlen nehéz helyzetbe.Egy percig sem állítottam, hogy hibás lenne bárki is a szülőszobáról.
Szomorú, hogy azonnal támadtatok!!!
Nem akartalak támadni, ha mégis úgy érezted, ne haragudj. Csak ebben a témában eddig mindenhol a doki vérét akarták venni.
Offoló
Ha az én orvosom került bajba, akkor sem mennék máshoz. Bízom benne, kedvelem, az én gyerekem gond nélkül a világra segítette. Lehet, hogy biztosítanám őt a rendületlen bizalmamról.Ezért érdekel.
És én nem haragszom senkire.
Üdv.:Krumplirózsa
Ugyan nem kecskeméti vagyok,de itt olvastam róla,hogy ez az orvos volt.Ezt a kérdést pont ma tették fel róla.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!