Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Péterfy Sándor utca Szülészetr...

Péterfy Sándor utca Szülészetről friss vélemény ? Szült bárki most 2024ben ott ?

Figyelt kérdés
Decemberre vagyok ki írva.

ma 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, én. És szültek ott mások is😂 Ha privátban írsz kérdést, válaszolok, mert nem tudom, mennyire lenne publikus, ami érdekelne.
ma 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy éve szültem ott, ha azt még friss élménynek fogadod el.

Császárom volt több okból. Az orvosok a nővérek nagyon rendesek és felkészültek voltak. A szülésznőkre sem volt panaszom. Korábban már befektettek, így benn voltam egy darabig. Megismertem nagyjából őket.

A közös mosdó, zuhanyzó borzalmas. Én fizetős szobát kértem annak van saját mosdója zuhanyzója.

A kaja néha egész jó volt, de általában olyan közepes szintű. Bár voltak páran akik szerint ehetetlen. Hát ők nem jártak az én sulim menzájában, mert az ehetetlen. Sokszor van ugyanaz a leves csak más zöldség szerüség volt benne. A gomba meg paradicsom leves egész jó volt. Azért nem árt vinni plusz élelmet, innivalót.

Az alapítványi szobák jobbak a sima szobánál kettő illetve egy ágyas van. Az árra már nem emlekszem pontosan, de olyan 13 ezer körül volt az egy ágyas per éjszaka.

A vajúdók külön vannak bár tény nem ajtó függyöny van rajtuk. Ahol en voltam láttam bordásfalat is meg egyéb dolgokat, de mivel nekem császárom volt, így ott a műtétre készítettek fel.

Két barátnőm ott szült szintén múlt évbe ők természetes úton. Azt mondták nagyon elégedettek voltak rendesek voltak velük. Gátvedelem megvolt egyiknél semmi gond nem volt másiknál 2 öltés kellett, mert kellett kis vágás.

Pletyka szinten hallottam nem tudom igaz-e van egy anesztes aki béna. Ott mondta nekem egyik nővér. Nálam aki volt aranyat ért a keze szóval nekem azzal nem volt gondom.

Ami negatívum az nekem a csecsemős nővérek azok úgy beszéltek nem csak velem, hanem a többi anyával is mint akiket a s*ből rántottak elő. Két nap után én meguntam és kikértem magamnak. Akkor persze én voltam nekik a problámás anyuka. Nagyon szoptatás pártiak, néha már már olyan erőszakosak voltak. Persze pótolnak tápszerrel, de azt fecskendővel adhatod csak be és se cumi se cumisüveg nem lehet nem támogatják.

ma 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Ha érdekel mi volt ami nagyon erőszakos volt nekem írj privit vagy ha többet akarsz tudni ennél többet nem írnék ki ide :D
ma 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Na, februárban fogok újra ott szülni, de 3 éve még a csecsemősök is kedvesek voltak. Nem örülök, ha már nem azok 😬
ma 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:

#4! Én augusztusban szültem, velem normálisak voltak.

ma 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
2 vagyok. Amikor én ott voltam borzalmasak voltak a csecsemősök. Mindenki csak rájuk panaszkodott. Amikor én kikértem magamnak, hogy beszélnek velem azt mondták nekik nem dolguk kedves lenni az anyával az a szülészet dolga.
ma 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:

#6! Ez tök fura. Én a felvételis nőtől kapok hidegrázást. Most mondjuk nem volt vele dolgom, mert nem irodai időben mentem, de mondtam egy ismerősömnek, ő meg nézett rám furán, hogy dehát ő tök cuki😮Egyszer mondjuk láttuk egymást a bentlétem alatt és akkor mosolygott. Lehet, skizo.😂

ma 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!