Péterfy Sándor utca Szülészetről friss vélemény ? Szült bárki most 2024ben ott ?
Egy éve szültem ott, ha azt még friss élménynek fogadod el.
Császárom volt több okból. Az orvosok a nővérek nagyon rendesek és felkészültek voltak. A szülésznőkre sem volt panaszom. Korábban már befektettek, így benn voltam egy darabig. Megismertem nagyjából őket.
A közös mosdó, zuhanyzó borzalmas. Én fizetős szobát kértem annak van saját mosdója zuhanyzója.
A kaja néha egész jó volt, de általában olyan közepes szintű. Bár voltak páran akik szerint ehetetlen. Hát ők nem jártak az én sulim menzájában, mert az ehetetlen. Sokszor van ugyanaz a leves csak más zöldség szerüség volt benne. A gomba meg paradicsom leves egész jó volt. Azért nem árt vinni plusz élelmet, innivalót.
Az alapítványi szobák jobbak a sima szobánál kettő illetve egy ágyas van. Az árra már nem emlekszem pontosan, de olyan 13 ezer körül volt az egy ágyas per éjszaka.
A vajúdók külön vannak bár tény nem ajtó függyöny van rajtuk. Ahol en voltam láttam bordásfalat is meg egyéb dolgokat, de mivel nekem császárom volt, így ott a műtétre készítettek fel.
Két barátnőm ott szült szintén múlt évbe ők természetes úton. Azt mondták nagyon elégedettek voltak rendesek voltak velük. Gátvedelem megvolt egyiknél semmi gond nem volt másiknál 2 öltés kellett, mert kellett kis vágás.
Pletyka szinten hallottam nem tudom igaz-e van egy anesztes aki béna. Ott mondta nekem egyik nővér. Nálam aki volt aranyat ért a keze szóval nekem azzal nem volt gondom.
Ami negatívum az nekem a csecsemős nővérek azok úgy beszéltek nem csak velem, hanem a többi anyával is mint akiket a s*ből rántottak elő. Két nap után én meguntam és kikértem magamnak. Akkor persze én voltam nekik a problámás anyuka. Nagyon szoptatás pártiak, néha már már olyan erőszakosak voltak. Persze pótolnak tápszerrel, de azt fecskendővel adhatod csak be és se cumi se cumisüveg nem lehet nem támogatják.
#4! Én augusztusban szültem, velem normálisak voltak.
#6! Ez tök fura. Én a felvételis nőtől kapok hidegrázást. Most mondjuk nem volt vele dolgom, mert nem irodai időben mentem, de mondtam egy ismerősömnek, ő meg nézett rám furán, hogy dehát ő tök cuki😮Egyszer mondjuk láttuk egymást a bentlétem alatt és akkor mosolygott. Lehet, skizo.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!