Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki tud jönni magától a méhlepény?

Ki tud jönni magától a méhlepény?

Figyelt kérdés

Pár napja szültem és most jutott eszembe, hogy nem emlékszem arra, hogy meg kellett volna szülnöm a méhlepényt. Lehet, hogy kijött az a babával együtt. vagy a dokik kihúzták?

Elfelejtettem volna ezt az eseményt, vagy valami más oka van?

Olyan felhevült állapotban voltam, mert a babám rajtam volt, hogy könnyen el tudom képzelni, hogy erre már nem emlékszem.

nov. 8. 16:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem emlékszel. Amúgy nem érezni semmit belőle, nekem ott a nagy boldogságban talán 1x mondták, hogy most nyomjak egyet és ennyi volt.
nov. 8. 16:28
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Nekem sem tűnt fel, de az eesztben volt valami jegyzőkönyv feltöltve, és abban benne volt, hogy a gyerek után mikor jött ki.
nov. 8. 16:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha te nem is figyelted, az orvos igen, szóval biztosan kijött az is

Én emlékszem rá, az már csak kipottyant jóformán. De nem nézegettem. Mivel veled rögtön ott volt a baba, érthető, hogy az a találkozás mindent felülírt. 😊 Nekem még várnom kellett pár percet, mert elszaladtak a kisfiammal.

nov. 8. 16:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Belőlem kb. 3/4 óra szenvedés után cincálták ki kézzel, utána kellett egy gyors küret is, mert beszakadt a széle, szóval én is szívesen elfelejtettem volna 😀

De ha neked ilyen nem rémlik, akkor biztos szépen levált magától, ahogy kell, különben te is emlékeznél rá, benned meg tuti nem hagyták, úgyhogy nyugi 🙂

Esetleg nézd meg a záródat, abban hátha ott van valahol.

nov. 8. 16:52
 5/15 babyboom567 ***** válasza:
51%
Nemhogy kijött,még azt is megnézték,hogy megvan e minden része/darabja.Ha nem lett volna meg,vittek volna küretre,mert az ott nem maradhat.
nov. 8. 16:53
 6/15 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy kijött, mert arra emlékszem, hogy megmutatták nekem, azt is, hogy melyik része micsoda (előre megkérdezték, hogy kíváncsi vagyok-e rá), csak arra a momentumra nem emlékszem, amikor az kijött.
nov. 8. 17:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
3x szültem. Egyiknél nem emlékszem, másiknál mondták, hogy nyomjak egyet miatta, harmadik szülésemnél nehezen jött ki, így ez megmaradt de pár percnél tovább ez sem tartott (lehet eddig se) és nem is fájt semmim közben.
nov. 8. 17:45
 8/15 anonim ***** válasza:
65%

De jó neked...

Nekem mindkétszer rosszabb volt mint maga a szülés pedig az se volt kutya.

A végén mindkétszer el kellett altatni mert annyira erősen tapadt hogy nem jött ki egészben így keretet kellett csinálni.

Ha lesz harmadik csak ettől fogok újra rettegni hogy még kell szülni a lepényt.

Nem is értem hogy nem lehet észre venni? Az első konkrétan csattant a földön körbefröcskölve a falat.

Egy rosszabb horrorfilmben éreztem magam.

nov. 8. 17:46
 9/15 anonim ***** válasza:
*küretet
nov. 8. 17:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Első szülésnél nekem nem tűnt fel, csak akkor jöttem rá, hogy kint van, amikor mondták, hogy sajnos bennem maradt egy része és orvosi beavatkozás kell. Amúgy egyáltalán nem éreztem belőle semmit. Mondjuk eléggé rossz állapotban voltam, hosszú, nehéz vajúdás után voltam. Örültem, ha éltem. Másodiknál előre mondták, hogy most kell kinyomnom a lepényt. Ez esetben nem volt probléma, simán kijött. Éreztem azért, de élet minimálisan.
nov. 8. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!