"Ciki" magánkórházban szülni?
szerintem sem ciki.
én mindkét gyermekünkkel magánorvoshoz jártam. volt aki megszólt érte volt aki nem. utóbbiaknak volt rá pénze.....
irigyek az emberek. mert ha annak aki lenézően beszél, hírtelen lenne pénze és jutna ilyenre akkor Ő is azt választaná vigyorogva. akkor már nem lenne ciki.
nekem is mondták, hogy nem sajnálok kiadni vizsgálatonként havonta 9.000 ft-ot 5 percért??, mondtam, NEM! én örültem hogy ahhoz a Főorvoshoz járhatok ahova jártam....
én sosem foglalkoztam az ilyenekkel. mindenkinek a saját döntése hol, mikor, mennyiért és hogyan akar szülni!
Attól függ, ki miért szül magánkórházban.
Szerintem nem az a ciki, ha valaki magánkórházban szül, hanem ha egy egyébként szörnyen ostoba sznob, attól érzi magát különbnek és többnek, hogy ő magánkórházban szül. Vagy azért szül ott, hogy aztán legyen mit mondania. Mondjuk szerintem 2010-ben ez a fajta sznobság és ostobaság ciki.
A másik véglet, ha egy csórikám (volt itt pár hónapja egy ilyen) spórolgat és kifizeti a magánkórházat, mert nem is tudom mit hisz, kevésbé lesz csóró. Ez is nevetséges és ciki.
Én ha lenne ennyi felesleges pénzem és megfelelnének a körülmények szülnék magánkórházban, de mondjuk azért nem rágcsálnék száraz kekszet és számolgatnám a pénzemet meg spórolgatnék, hogy ott szülhessek.
De megmondom az őszintét én orvost választottam, nem helyet a szüléshez és ott szültem, ahol ő dolgozott.
22:41-es jól leírta a 2 végletet
Én 2x szültem államiban és megmondom őszintén nem adtam volna ki súlyos százezreket azért pár napért ,hogy magánkórházban szülhessek.
Eda ott is volt egyszemélyes szülőszoba szintén.
A szülés után a magánkórházban is kivan az ember lánya, a szülés nem egy wellness hétvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!