Dr. Bálint Koppányhoz hogyan lehet bekerülni a MÁV kórházba vagy a Honvédba (ügye az az Árpád hídnál van? ), illetve mikor rendel?
Szia! Igaz nem szüléssel kapcsolatos rossz tapasztalat,de rossz volt... Szóval elég nagy hugyuti fertőzésem volt,amivel urológiára jártam. ikor a doki ott mindent rendben talált átküldött hozzá! Ő csinált kenetet meg rákszűrés h nem-e azért van a fertőzés a pisimben. Bementem,nem is ismertem,levetközetett,fel az az asztalra és utána vizsgálat. nem mondta h most lazuljak el vagy bármi. Fogta és levette a kenetet.Utána kb 2dl vért vesztettem,adott vmi betétet,majd kiküldött hogy szól a főorvosnak a vérzés miatt.Endometriosisra gyanakodott. De nem tudtam mi az. Én kimentem sirva,hogy uristen mi az.. Páromat hivtam h mi a fene az és hogy hol tart mert jött elém oda a MÁV kórházba hogy menjünk a nagyimékhoz utána. Nagyon szar volt. 5percen belül megérkezett a párom,majd fél óra múlva a doki is visszahivott,ahova a párom nem jöhetett be:( Én nagyon elvoltam kenődve.A főorvos is endometriosist állapitott meg. Adott vmi gyógyszert h a vérzés elmúljon aztán hazaküldött pihenni... Elmentem másnap a saját dokimhoz semmi endometriosis,meg ilyenek. Ekkor kb 22éves voltam s elég rendesen bepánikoltam,hogy mi a bajom...
Lehet ha szülni megy az ember hozzá akkor jó doki,de nekem nem volt szimpi... (Most 25vagyok..s elötte se és azóta se volt semmi vérzésem vizsgálat alatt..) ELső voltam.
Szia!
Hol szültél? Hogyan találtad az orvost?
Mennyit kért a szülésért?
Mi az elérhetősége?
Köszönöm:
D
Nem biztos, hogy aktuális még, de leírom a tapasztalataimat:
sima rendelésen, ha kérsz vmit, megcsinálja, én pl terheléses cukor beutaló miatt többször voltam, de: állandóan siettet vizsgálat után, hogy szaladjon, meg ehhez hasonlók. Engem roppant idegesített.
Ő csinálta a méhszájpolip műtétemet is, nekik ez rutinműtétnek számít, de utána még csak rám sem nézett, megírta a zárót, aztán elment. Mikor érdeklődtünk a nővérnél, még értetlenkedett, hogy minek nekünk az orvos...
engem ezek a dolgok zavartak, így nem szívesen mennék vissza hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!