Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utan 10 hettel mitol...

Szülés utan 10 hettel mitol lehet sargasbarnas folyasom?

Figyelt kérdés

Eleg sokaig tartott a verzesem kb 6 hetig es azota pedig ilyen barnas-sargas folyasom van. Ez normalis?

Kontrollon voltam, de UH-n nem nezett a doku csak meg nyomkodta a hasam meg huvelyi vizsgalatot csinalt.

Ez valami bajt jelezhet? Vagy meg mindig valami tisztulas?

aug. 24. 06:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, tisztulás. Én 4 hete szültem, nekem talán 1-2 hétig volt véres a folyás, azóta ilyen
aug. 24. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Én visszamennék egy másik dokihoz...

Nekem nem terhesség, hanem missed ab után volt sokáig színes -és rossz szagú 🤢- folyásom (szinte egy évig, hol megszűnt, hol visszajött), rendszeresen visszajártam miatta a dokihoz, de sosem találták az okát 🤷

Hozzáteszem, hogy nekem nagyon sok idő telt el a vetélés gyógyszeres indítása és a műtét között, több, mint 1 hónap, és a végén már ott is durva állapotok voltak 😣

Emiatt biztos voltam benne, hogy valami gond van, és visszafordíthatatlan káros hatásai lettek az időhúzásnak...

Aztán végül mire az emiatti utolsó időpontomra eljutottam, addigra újra terhes voltam, és ő már gond nélkül meg is született, tehát akkora baj mégsem lehetett, de végül így ki sem derült az ok soha.

Szülés után megszűnt a probléma, bár a menstruációm továbbra sem olyan, mint a missed ab előtt volt...

Viszont engem mindig néztek UH-n is, ha valami elváltozás vagy oda nem illő dolog lett volna, azt legalább észreveszik.

aug. 24. 09:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, szerintem is valamifele tisztulas lehet de mindenkepp vissza megyek majd. Egyebkent még nem jott meg szules ota 1x sem.
aug. 24. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyan nem 10 hétig, de nekem is tovább tartott a tisztulás mint 6 hét, szintén ilyen sárgás folyas, de igen kicsi mennyiség. Inkább csak a papíron láttam és elég volt a vékony betét nappalra. Orvos azt mondta normális, de ugye vizsgálat után csak. Azért ha rövidesen nem múlik lehet nem ártana ha rá nézne meg egyszer
aug. 30. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!