Szülés utan 10 hettel mitol lehet sargasbarnas folyasom?
Eleg sokaig tartott a verzesem kb 6 hetig es azota pedig ilyen barnas-sargas folyasom van. Ez normalis?
Kontrollon voltam, de UH-n nem nezett a doku csak meg nyomkodta a hasam meg huvelyi vizsgalatot csinalt.
Ez valami bajt jelezhet? Vagy meg mindig valami tisztulas?
Én visszamennék egy másik dokihoz...
Nekem nem terhesség, hanem missed ab után volt sokáig színes -és rossz szagú 🤢- folyásom (szinte egy évig, hol megszűnt, hol visszajött), rendszeresen visszajártam miatta a dokihoz, de sosem találták az okát 🤷
Hozzáteszem, hogy nekem nagyon sok idő telt el a vetélés gyógyszeres indítása és a műtét között, több, mint 1 hónap, és a végén már ott is durva állapotok voltak 😣
Emiatt biztos voltam benne, hogy valami gond van, és visszafordíthatatlan káros hatásai lettek az időhúzásnak...
Aztán végül mire az emiatti utolsó időpontomra eljutottam, addigra újra terhes voltam, és ő már gond nélkül meg is született, tehát akkora baj mégsem lehetett, de végül így ki sem derült az ok soha.
Szülés után megszűnt a probléma, bár a menstruációm továbbra sem olyan, mint a missed ab előtt volt...
Viszont engem mindig néztek UH-n is, ha valami elváltozás vagy oda nem illő dolog lett volna, azt legalább észreveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!