Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Közelgő szülés jele lehet?

Közelgő szülés jele lehet?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok és egy jó pár napja hányingerem van, WC is többször járok, többször megy ki a széklet, előtte erősen ( 36 hét előtt) elkapott a fészekrakó ösztön

aug. 20. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
A fészekrakó ösztön teljesen normális, kb mindenkinek van pár héttel szülés előtt. A hányinger meg a hasmenés meg sajnos simán lehet valami csúnya vírustól, vagy a melegtől, frontoktol is. Mondják, hogy szülés előtt is van valakinek ilyen tunet, tehát nem kizárt, és szívből szurkolok is, hogy így legyen, csak ne éld bele magad, hogy aztán csalódás legyen, mert nekem is ment pl a hasam, meg már kb mindent bekepzeltem, hogy na, ez tuti szülés előjele, aztán végül indítottak, majd nem hatott, megcsaszaroztak..sodrodj, és ha fajasaid lesznek, vagy elfolyik a magzatvíz, (vagy természetesen ha rendellenes dolgot eszlelsz, pl Verzel, nem mozog a baba, stb) akkor menj be a kórházba:) más tünet kb bármitől lehet.
aug. 20. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ibkább egy vírusra gyanakodnék
aug. 20. 22:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy vagy mostanában Kérdező? Javult a helyzeted/állapotod? Mi újság a pocaklakóval?
aug. 29. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!