Bőröndben vihetem a kórházba a cuccaim szüléshez?
Figyelt kérdés
Nem néznek furán majd rám?
Miután összerakodtam,rájöttem,hogy ez nem olyan,mint a mandulaműtét,amikor bemegy az ember egy reklámszatyorral...
baromi sok cucc van...valakinek esetleg jobb ötlete :)
tudom nagyon bugyuta kérdés...dehát....
2010. nov. 2. 14:00
1/4 anonim válasza:
Én is abban vittem, mintha költöztem volna valahová. :)
Senki nem nézett rám hülyén, sőt mások is így csinálták!
Sok cuccot vittem én is, első baba és mindent jól bepakoltam, kb. a fele sem kellett, de azért jó, ha ott van minden az embernél. :)
2/4 anonim válasza:
Nem hülye kérdés.Én is úgy indultam el mint aki a reptérre megy!De benne volt mindenem.És nem volt benne felesleges cucc.Arról nem beszélve egy kicsit esztétikusabb, mint az ezer szatyor.
3/4 anonim válasza:
Azért is praktikus, mert ha épp egyedül vagy otthon mikor indulni kell, akkor könnyebb guritani a bőröndöt, mint cipelni valami nagy táskát.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,akkor maradok a bőröndnél :):):)
2010. nov. 2. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!