Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez normális? Bajt jelenthet?

123466 kérdése:

Ez normális? Bajt jelenthet?

Figyelt kérdés
Most csütörtökön volt egy programcsaszarom.2.csaszarom egyébként csak az első sürgősségi volt. Nagyon vízesedek. Este nagyon felpolcoltam a lábam azóta van aza nyomas szúro érzés a mellkasonba nagyon félek. Írták fel verhigitott de csak 40mg at.30napig. Úgy gondolom lehet h kevés 130kgmmal csaszaroztak.
júl. 24. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
4 hete szültem. Császár után iszonyatosan bevizesedtem. A lábam nem ment bele a papucsomba se. Mutattam bent a kórházban és azt mondták, hogy normális. Itthon 1 hét alatt ment le. Mintha 3 bokám lett volna kb. Szúró érzésem is volt, bár nekem az nem volt fura, mert a korábbi császáromnál is volt. Hívd fel a kórházat és kérdezd meg ezt a részét, hátha tudnak rá valamit mondani
júl. 24. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Decemberben volt sürgősségi császárom, vizesedtem utána, a kórházban kaptam vérhigító injekciót, otthonra semmit.
júl. 24. 16:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából a mellkasomban attól a fura erzestol félek szúr alig kapok levegőt ha lefekszek nyomas érzetem van
júl. 24. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez most jelentkezett először? Nem lehet, hogy beszorult levegő esetleg? Hallottam, hogy valakinek császár után ez volt.
júl. 24. 16:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Este óta ez van. Nem tudom össze függ e h úgy vizesedem és nagyon magasra polcoltam a lábam . Azóta van ez
júl. 24. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha aggódsz hívd fel a kórházat, ők elmondják, hogy menj vissza vagy ne (valószínűleg egy vizsgálatra behívnak). A vizesedés lehet normális is, én hüvelyi úton szültem, mégis bevizesedtem szülés után, már a kórházban. Azt mondták előfordul. Elötte egy cseppet sem voltam vizesedve, akkor meg a papucs nem ment a lábamra és az arcom is "felpüffedt" kicsit, majd szépen lassan lement 🤷🏼‍♀️
júl. 24. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is hihetetlenül vizesedtem a császár után.
júl. 24. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
69%
Inkább hívd fel az orvost a nehézlégzés nem játék.
júl. 24. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!