Reggel véres,folyás szerű volt a bugyim,hívtam a dokimat és azt mondta ha nem fáj a hasam akkor nem kell bemennem,csak akkor értesítsem ha sűrűsödnek a fájások.Ez a nyákdugó lehetett?
Délután óta fáj a derekam és csak ritkán vannak fájásaim
Ez azt jelenti,hogy nemsokára szülök?
38hetes
Ja és mióta ez történt reggel azt vettem észre,hogy nem mozog olyan intenzíven a babám mint ahogy szokott.
Kicst meg vagyok ijedve,ez az első babám!
SZia!
Bizony, ez azt jelenti, hogy hamarosan találkozol a babáddal. Persze ez a hamarosan lehet akár még néhány nap is, úgyhogy szerintem próbálj meg pihengetni és figyeld a babád jeleit.
Szép szülést kívánok Neked!
Szia!
Lehet, hogy a nyákdugód volt, én is épp ezen filózofálok. Ma voltam NST-n és a doki megnézte a méhszájat, nagyon fájt, még a kesztyűje is véres volt, aztán itthon pár órával később nagy wc-zés közben vettem észre valami folyásszerű nagy darabot, amiben véresszálak voltak. Szerintem nekem is az lehetett...
39+2 pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!