Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az ÁEK-ben (volt MÁV) az...

Az ÁEK-ben (volt MÁV) az újszülöttnek a peluson, popsitörölőn kívül mit szükséges még vinni? Úgy értem esetleg az ottlét alatt saját ruhát?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ruhát adnak végig, amíg benn vagytok, csak azt a ruhát kell majd bevinni, amiben haza szeretnéd vinni.
2009. jan. 6. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Textilpelust érdemes vinni, azt teszed a pelenkázóra is (bár egyet adnak a fejecskéje alá, de amikor már szopizik, akkor jó ha van nálad másik). Cumit, és cumisüveget, ez utóbbiból adnak sterilt, cukoroldathoz de ha szeretnéd hogy a sajátból igyon akkor érdemes bevinni neki.
2009. jan. 6. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
A második válaszoló vagyok, ami még jól jöhet az a kis kesztyű (tudod az a vékony újszülött) mert a fiam is elég nagy körmöcskékkel született és lelkesen összekaparta magát :-)
2009. jan. 6. 15:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. 35+3 vagyok, már vannak a CTG szerint enyhe jóslóim. Második gyermekem, de az elsőt 9 éve szültem. Kissé félek....Egyébként valaki szült Vajda doktornál? Tapasztalatok?
2009. jan. 6. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én szülésemnél ott volt a Vajda doktor is három hónappal ezelőtt! És nagyon rendes volt! Ő volt az ügyeletes! Bár nekem három doki is segített! De ha én megint ott szülnék én biztos hogy Dr. Spánik Gábort választanám!

2009. jan. 6. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!