Cegléd vagy Kecskemét? Mostanában szült itt valaki?
Figyelt kérdés
Ceglédhez tartozom, de nem kecsegtettek sok jóval a tapasztalatok, így erősen gondolkodom, hogy Kecskemétre kérek befogadót. Mindkét helyről jöhetnek a vélemények, de főként a kecskeméti szülészet érdekelne elsősorban. Minden infó jöhet.
köszönöm!
júl. 1. 16:26
1/6 anonim válasza:
A kecskeméti kórház katasztrófa, meghalni járnak csak az emberek. Gondolom nem véletlen van ilyen rossz híre...
2/6 anonim válasza:
Tavaly szultem Kecskemeten es nagyon pozitiv volt minden a szuloszobatol kezdve a gyermekagyas osztalyig. Semmi gond nincs a kecskemeti korhazzal, bababarat es termeszetes szules parti, jo es fiatal orvosokkal.
3/6 anonim válasza:
10 éve és 3 éves szültem Kecskeméten. Nem mennék legközelebb sem máshová
4/6 anonim válasza:
Ott adnak befogadót? Szakember hiány miatt már a kórházak 80%-ában nincs ilyen
5/6 anonim válasza:
Semmi jót nem hallottam még a kecskeméti kórházról. Ismerős szerint is, aki ott dolgozik, egy mészárszék.
Én annak idején másik kórházat választottam. Akkor még lehetett orvost fogadni.
Ha lesz mégegy gyerek, inkább Ceglédre megyek, bár azzal nincs tapasztalatom, de jobb vélemények vannak róla.
6/6 anonim válasza:
Kecskemét annyira xar hogy onnan Kiskunhalasra mennek szülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!