Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után öt héttel normáli...

Császár után öt héttel normális, hogy mindig visszatér a vérzés?

Figyelt kérdés

Van, hogy napokig semmi, aztán kis barna, aztán újra piros, megint semmi. Tisztasági mindig elég, de már öt hete műtöttek. Honnan jöhet még piros friss vér? Dokihoz jövő héten megyek.

A heg nem fáj, a hasam érzékenyebb, de egyáltalán nem fájdalmas.

Már mindent csinálok, nem kímélem magam. Lehet ez a gond?

2024. jún. 13. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat hétig normális. Nekem a kontroll előtt egy nappal múlt el a vérzés.
2024. jún. 13. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kerek 6 hétig tartott. Kontroll előtt 1 nappal múlt el.

Nálam így nézett ki :

1 hét piros

1 hét pici barna

2 hét pirosas rózsaszínes

1 hét piros

1 hét (utolsó hét)

1 nap barna, 1 nap piros, 4 nap rózsaszín.

6 hétig teljesen normális igen.

2024. jún. 13. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen normális. Én is megijedtem, hogy elmúlt és visszatért, de a császáros ismetőseimnek is így volt meg itt az oldalon is találtam sok válaszolót aki ugyanígy volt. Magyarázatot nem tudok, de alapvetően normális. Azért ha egyéb zavaró, gyanús dolgot is tapasztalsz mellette kérdezz meg orvost is.
2024. jún. 13. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

Igen, problema, ha nem kimeled magad.

A gyermekagy nem jatek. Nem most kell rohangalni, ha amugy nem muszaj.

2024. jún. 13. 13:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat!

Öt éves ikrek és az öt hetes kicsi. Így kímélésről szó sincs 😅

2024. jún. 13. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem kb egy hónapig végig menstruáció szerű volt, utána kezdődött ami nálad, és utána jött ilyen sárgás folyáshoz hasonló cucc. A hat hetes kontrollon már csak a sárga folyás volt, de arra is azt mondták, normális. Most vagyok a 8. héten, most tudom azt mondani, hogy vége van. Ráadásul engem nagyon stresszelt a védőnő, hogy a császár után hamar elmúlik a vérzés, mert rendbe teszik a méhet.. hát nem kötelezően :D
2024. jún. 13. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!