Mind a 2nél azt mondták, hogy fiú, azok is lettek.
máj. 19. 22:08
12/25 anonim válasza:
Mindkettőnél fiút mondtak, azok is lettek.
máj. 19. 22:10
13/25 anonim válasza:
A fiamnál és a lányomnál is 99%-ra megtippelte a helyes nemet.
máj. 19. 22:19
14/25 anonim válasza:
Eléggé rejtőzködött, de 60% lányt mondtak magánban. A Prena teszt alapján valóban az.
máj. 19. 22:42
15/25 anonim válasza:
Lányra tippelt, az is maradt.
máj. 19. 23:07
16/25 anonim válasza:
Mióta olvastam a kérdést, azon gondolkodom, hogy milyen fokmérésre gondolhatsz? Van, akinek csak kicsit jött be? Vagy félig? Kétpetéjű ikreknél?🤣
Alapvetően csak 0 és 100százalékot tudok elképzelni.
máj. 19. 23:56
17/25 anonim válasza:
Még a 11. héten, a genetikai előtt, a magánorvosom kislánynak tippelte.
A 12 hetesen a kórházban nem mondtak semmit, sőt, amikor rákérdeztem, lehurrogtak, hogy ilyenkor még nem tudják megállapítani a nemét.
A dokimnak igaza lett, a kórházban végül a 18.héten megerősítették, hogy kislány.
máj. 20. 01:12
18/25 anonim válasza:
Én államiba jártam és a 12. hetin mondta a doki 90% fiú, mert a köldökzsinór a lábai között van, de látszik ott más is illetve a combcsont mérete miatt momdja ezt. Két hét múlva kontrollra kellett mennem a méhlepény helyzete miatt. Akkor már 100% volt. Széttette a lábait látszott mindene. :D
máj. 20. 07:55
19/25 anonim válasza:
Első genetikain már jól látszott minden, egyértelmű volt, hogy fiú, természetesen bejött a "tipp" 🙂
máj. 20. 09:36
20/25 anonim válasza:
Engem két orvos is nézett a 12. héten. Aki a genetikai uht csinálta, 99 százalékra mondta hogy fiú.
A másik orvos csak tippelni mert (miután megkérdeztem, esetleg lát e már valamit), ő lányt mondott, de mondta hogy korai még.
Azóta megkaptuk a nifty eredményét is, aszerint kisfiú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!