Amennyiben 140 kilométerre van tőlünk a kórház, ti hány perces fájásokkal indulnátok el?
Hívj mentőt!
Bármi történhet veled vagy a babával útközben, de lehetne egy sima útlezárás is baleset miatt.
Nekem is probléma mentes volt a terhességem, mégis 35 hetesen elfolyt a magzatvíz, pedig nem is csináltam semmi megeröltetőt, reggel volt, még fel sem keltem az ágyból.
Szerintem is hívj mentőt!!!!
Akik kételkednek, nyilván Pesten élnek, ők hiszik azt, hogy minden ugyanúgy van az országban, mint a fővárosban.
150 km másik megye? Nagyhódos-Tiszadob 155 km, mindkettő ugyanaz a megye.
Én kapásból tudok olyat, anélkül, hogy keresnék, hogy 85 km-re van megyei szülészet (Sátoraljaújhely)
De az is elképzelhető, hogy bezárt a legközelebbi szülészet, vagy éppen csak hétköznapokon, vagy csak bizonyos napokon van szülés sajnos.
Egyértelmű,hogy hívjuk a mentőt csak nem tudtam milyen, hány perces fájásokkal hívjam,hogy ne érezzék majd téves,vagy korainak.
Köszönöm szépen a válaszokat!
#27, ne légvonalban nézd a távolságot.
Amikor a szolnoki szülészet bezárt, az oda tartozó kismamákat debrecenbe és pestre vitték. Na, országunk szuper úthálózata simán megnehezítheti az eljutást, köszönhetően a zsákfalvaknak, amik csak egy irányból közelíthetők meg, szép nagy kerülővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!