Mennyire fáj a szülés?
Az első indított volt, a hasam fájt pokolian de viszonylag jól tűrtem.
Na a második szülés tényleg maga volt a pokol, mintha a gerincemet tépték volna ki, itt a derekam fájt veszettül nem is a hasam. Bár tény, hogy gyorsabb volt, mint az első szülés de nekem sokkal jobban fájt.
17
Megéri, az biztos:)
Hajrá, ügyes legyél!!
Mindenki fél az ismeretlentől és a fájdalomtól. Mindenki másképp éli meg, szinte minden barátnőm, rokonom másképpen számolt be róla. Rengeteg nő vállal második gyereket a fájdalom ellenére. A magyar állami ellátás a legtöbbször nemhogy segít, hanem ront a helyzeten, vagy épp előidézi a plusz nehézségeket, fájdalmakat gyakran felesleges beavatkozásokkal. Én a 39. hétben vagyok, és én leginkább - és sokszor másoknál is ez a helyzet - attól félek, hogy nem tudom mi vár rám, nem tudok tervezni, nem tudom mikor kezdődik, meddig tart, mennyire fog fájni, hogy alakul stb. ... el kell engedni a kontrollt miközben mégis neked kell irányítanod... :)
Én olyan szempontból szerencsés vagyok, hogy nekünk anyagilag belefér és magánkórházban fogok szülni - ettől kevésbé fog fájni, de legalább vannak olyan dolgok, amik miatt nem kell, hogy aggódjak.
Nézegesd az ő videóit, nekem segítenek: https://www.youtube.com/@tiedaszules
19
Köszi, a videót is meg a választ!:) hajrá neked is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!