7 hét császár után ugye már nem nyílhat szét a heg, ha a doki szerint szép a seb?
Figyelt kérdés
És hányadik héttől lehet már bicajozni (boltba csak, nem sportolni)?2024. márc. 20. 19:25
1/22 anonim válasza:
Lehet, hogy kívül szép, de a szövetek még gyógyulnak.
2/22 anonim válasza:
Lehet persze, boven ( egeszsegugyeskent irom.)
4/22 A kérdező kommentje:
1-es. A doki talán csak ért hozzá!
2024. márc. 20. 20:43
5/22 A kérdező kommentje:
Hagyjuk ezt a császárvonalat, mert nem érdekel kik mit írnak ott! Köszi!
2024. márc. 20. 20:44
6/22 anonim válasza:
Bár nem az 1-es vagyok,de kérdező minden oké egyébként nálad? Ha a doki ért hozzá,akkor nyilván rákérdeztél a többire is,akkor viszont felesleges a kérdésed,mivel tudod a válaszod. Egyébként ha valaki itt azt írja,hogy mehet és eüs,eközben lehet egy gyárban a szalag mellett van és csak poénból írja,akkor rá hallgatsz? Mindenre van egy negatív válaszod a segítő szándékú embereknek. No,mindegy.
7/22 anonim válasza:
Ha a doki ért hozzá minek kérdezed itt?
Több rétegnyi eltérő minőségű, fajtájú,vastagságú szővet, aminek többsége nem látható. A gyógyulási idejük is eltérő. Nem valószínű, hogy egy kívülről szép seb kinyílik, de sok esély van arra, hogy rosszul gyógyul. 3-6 hónapig kímélni kell. Mellette létezik hegmasszázs, regeneráló torna, ezek sokat javítanak rajta.
8/22 anonim válasza:
Azert jol neznenk ki kedves utolso, ha csaszar utan 6 honapig nem lehetne biciklizni ??!
Amerikaban 6 het a szulesi szabadsag, utana mennek vissza kemeny fizikai munkara is.
Mutetek utan 6 het az ido amit mondanak, hogy kimeljuk. Bicikli meg plane annak sok koze nincs a hashoz, gondolom nem a Tour de France- ra keszul.
9/22 A kérdező kommentje:
6! Mint írtam, elfelejtettem megkérdezni az orvost. Az, hogy valaki nem tudja értelmezni, ami írok, hát az nem az én bajom.
2024. márc. 20. 22:05
10/22 A kérdező kommentje:
Ja nem írtam, de elfelejtettem megkérdezni az orvost, ezért itt kérdezem, mert hozzá ezért nem kérek újabb időpontot.
2024. márc. 20. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!