Milyen tapasztalataitok vannak Dr. Lajis Tímeával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
22. hetes terhes vagyok, sajnos muszáj orvost váltanom, mert a mostani egy nemtörődöm, hanyag doki. Három hónap alatt egyszer vizsgált meg, azóta még a leleteimet kiadni sincs ideje.
Lajis doktornőről csak a fórumokról hallottam, ezért érdekelne, hogy aki járt már nála, esetleg szült is vele, milyen tapasztalatai vannak? Milyen szakmailag és emberileg? Hogy alakulnak nála az anyagiak?
2010. okt. 26. 10:38
11/12 A kérdező kommentje:
Szia! Privit küldtem. :)
2011. máj. 24. 17:27
12/12 nini24 válasza:
Szia!
megkérdezhetem, végül Lajis doktornőt választottad-e és mik voltak a tapasztalataid vele és a kórházzal? Minden érdekel! :)) Köszi előre is!
Üdv: Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!