Írnátok légyszíves komplikációkat vagy maradandó sérüléseket sima, illetve császáros szülés esetén? Egyéb okok miatt olyan helyzetben vagyok, hogy nekem kell eldöntenem.
3 vagyok. Sokáig fájt, meg érzékeny volt, de sajnos úgy maradt. Semmiben nem zavar, csak esztétikailag van vele probléma.
Az jobban idegesített, hogy egy rohadt szót nem szóltak róla, még a zárójelentésben sem írták bele.
# 11
Arctartásos a baba, amire azt mondták meglehet próbálni természetesen is, de lehet császár a vége. A másik ok, hogy nekem van egy nagy hemangioma a májamon, amire erőlködésre megpattanhat. De ez sem törvényszerű. Az orvos rám bízza melyik legyen.
Az első gyermekem császárral született 0 vajúdás mellett, egyszerűen nem akart indulni. Utána nagyon nehéz volt mozogni, lassan gyógyultam. 4 hétig kellett mindennap injekcióznom magam vérhigítóval. 6 hétig mint egy mozgássérült, úgy mozogtam, utána lett jobb. Kötényhasam lett, de ez csak esztétikai probléma.
A második gyerekem természetes úton született. Őszintén, a szülőszobán könyörögtem a császárért, de orvosi indok nélkül elutasítottak. 2 nap alatt kB 2 órát aludtam előtte, sokat vajúdtam, és az utolsó 7 órát végig kiabáltam (Ezt szégyellem is, de ez van). Utána viszont sokkal jobb volt. Délután már sétáltam egyedül, be tudtam tenni a töltőt a konnektorba (császár után 1 nappal, még ez se ment)
A gátsebem fájt, meg az ülés, de én a természetest választanám, ha egyszer úgy hozza az élet.
Persze ez emberfüggő is, tesóm császár után 1 héttel, olyan volt, mintha mise történt volna 😊
Kérdező, most az, hogy másnak milyen sérülése lett, az a te szempontodból tök irreleváns, mert nem tudhatod, neked mi lesz/nem lesz.
Nekem 2 természetes szülés után az égvilàgon semmi szövődményem nem lett, pedig az első brutál nehéz volt. De pl. egy barátnőmnek meg annnyi problémája lett császár után a fájó sebtől a köldöksérvig, hogy azt mondta, soha többet szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!