TENA Lady EXTRA betétet vettem szülés utánra. Elegendő lesz a vérzéshez? A supert kellett volna vennem inkább?
Szia!nekem is Tenna volt,közepes méretű és kellett az oda de rendesen,mert véreztem.Egyik nő sima tisztaságit hozott és a nővér kinevette!
Vigyél csak!
20 napos baba anyukája
Elég lesz az. Csak 3-4 napig tart az erős vérzés, utána elég már a sima éjszakai betét is, és kb 1 hét múlva már a sima egyszerű szárnyas betét.
Én túlzásba vittem az óriásbetét-vásárlást, most itt van a nyakamon egy halom :S
Üdv
Szerintem is elég lesz. Nekem a kórházban adtak betétet, nem tudom, hogy milyen fajta volt, de nagyon durván vastag volt és ormótlan (nem tudtam összezárni a lábamat tőle rendesen). Nem lett volna rá szükség, mert nem véreztem soha annyira, hogy félig is megteljen a következő csereidő előtt. Reggel szültem és még aznap este nekem már elég volt a sima szárnyas betét is, de a sógornőm például szülés után jó egy héttel tudott váltani a tenáról, addig nagyon erősen vérzett.
Szóval ez nagyon egyéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!