Cx 2.2.2.2 értékkel meddig tudták bent tartani a babát?
Az éjszaka enyhe alhasi görcsökkel bejöttem ügyeletre, ahol kiderült, hogy kinyílt a méhszáj. Cervix 2.2.2.2 az érték. A ctg nem mutatott fájásokat, pedig éreztem, hogy volt néhány kisebb görcs. Kaptam infúzióban magnéziumot, szerencsére teljesen elmúlt a fájdalom. Kaptam 1 tüdőérlelőt is. Bent akartak tartani de még aznapra volt időpontom terhesgondozásra, szerettem volna másodvéleményt kérni, ezért hazamentem. A terhesgondozáson a doktor megerősítette a méhszáj nyílásának a tényét, így amikor a második tüdőérlelőért bejöttem a klinikára, be is feküdtem. Egyenlőre pár napot mondtak bentlétre, ha nem lesz fájás, görcs, akkor akár haza is
mehetek. Most vagyok betöltött 32 hetes terhes, indult a 33. hét. Ilyen méhszájértékkel sikerült kihúzni akár kórházban, akár otthon addig, hogy ne legyen koraszülött a baba? Fájások azóta nem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!