Meddig fáj a császáros seb?
Holnap kell varratszedésre mennem, és nyilván klasszisokkal jobb már most az egész , de azért felkelni meg lenni nem jó, fáj , húzódnak a varratok. Ha kiszedik őket azt hallottam, ez a húzódàs elvileg elmúlik, nyilván fájni fog és érzékeny is marad maga a heg, de kinek mennyi idő múlva lett jobb? Sajnos eléggé megnyúlt a bőröm, szóval lett egy enyhe kötényhasam is pedig vékony vagyok és az is folyton irritálja a sebet, ahogy hozzáér. Hasszorító tényleg jó ilyenkor?
Köszönöm szépen a válaszokat!!
Nekem azt mondta a főorvos, aki műtött, hogy ha nem akarok bajt magamnak, akkor a hasszorítót elfelejtem. Akadályozza a gyógyulást, ugye ott szétvágnak izmot, ideget, szövetet. Ha még el is van szorítva...
1 hónapon belül fokozatosan elmúlt teljesen a fájdalom.
Nekem is ezt mondta a főorvos és a gyógytornász is mint a kettes írt, hogy hasszoritót nem. Azt akkor ha egy éven belül ez a második hasi műtét. Utána olvastam akkor és a hasszoritónàl nagyobb az esély az összenövésre. Én pedig úgy voltam vele amilyen szerencsétlen vagyok beleesek így nem. Van elönye is a szoritónak de hátránya is. Olvass utána és eldöntöd.
Èn azt csináltam amit a gyógytornász mutatot és segített, de persze attól még marhára fájt.
Nekem most már csak frontok esetén érzékeny. Meg egy helyen érzéketlen a bőröm egy kb 2 centis részen. 4 hónapja műtöttek. A varratszedés után napról napra lett jobb.
Nekem is mutatta a hegmasszàzs technikájàt még a kórházban egy gyógytornász, de még nem lehet nyilván csinálni,míg nem gyógyult be a seb.
Majd fogom én is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!