Érdemes vagy felesleges?
Figyelt kérdés
Málnalevél tea, datolya, gátmasszázs valóban segíthet legalábbis nektek segített? pl aztírják neten, hogy a málnalevél teától kevesebb időn át vajúdsz stb.39 hetes vagyok, sok keményedés van jelen eddig mindössze ennyi.jan. 18. 08:50
11/12 anonim válasza:
Én ittam, mert van itthon málnánk, és mindent meg akartam tenni, hogy minél gyorsabban/könnyebben meglegyen a baba. Az első egy 24 órás horror szülés volt, a második 5 óra az első fájástól kezdve, de 1 óra alatt tanultam az utolsó 2 ujjnyit. Nem tudom, hogy ettől volt - e, inkább azt tippelném, hogy nem, de biztos, ami biztos, inni fogok a harmadik babával is. 😅
12/12 A kérdező kommentje:
Végül ettem datolyát amit 19.én vettem meg, ettem 3 napig majd 22.én szültem hüvelyi úton 2900grammal született meg a kislányom :)
febr. 12. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!