Egy huvelyi es egy csaszarom volt. Csaszart valasztanam, nekem ezerszer konnyebb volt. A term.szulesem egy katasztrofa volt, de most lenyegtelen is, hogy mi tortent, csak azt akarom ezzel mondani, hogy nyilvan az ember sajat tapasztalatbol tud beszelni ebben a kerdesben.
Ha jo lett volna a termeszetes szules, en se szulnek maskepp. De nekem a csaszar volt konnyebb, igy nyilvan azt valasztanam, de nem lesz harmadik baba, az tuti.
jan. 17. 16:19
12/21 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok. Sztem az tud erre választ adni, aki mind a kettőt megtapasztalta.
3 hüvelyi szulesem volt. 10 év múlva ismét terhes lettem. Rettegtem még egy hüvelyi szüléstől az előzőek miatt, de semmi nem indokolt volna császárt. Aztán indítottak, nem tágultam és harántba fordult a baba. Nem bántam, hogy így alakult és megint császárt választanék.
jan. 17. 16:36
13/21 anonim válasza:
Nekem nem volt választásom, mert csak császár lehetett, vagy meghalunk mindketten. De inkább szültem volna természetes módon. Felkelni nem tudtam napokig egyedül a gyógytornász gyakori látogatasa és segítsége után sikerült. Akik természetes módon szültek mind egy két nap elteltével szaladgáltak. Nekem az is nehéz volt, hogy a babám ellásam. Rohadtul fájt mindenem. Menni alig bírtam. Hónapok teltek el, de még mindig fáj a heg környéke. Még mindig nem az igazi.
jan. 17. 16:53
14/21 anonim válasza:
Olyan ez, mint a vakbélműtét. Nyilván nem vágyom rá, de ha az életem múlik rajta, ráadásul a gyerekemé is, persze hogy azt "választanám". De ez nem választás, hiszen az orvos dönti el.
jan. 17. 18:47
15/21 anonim válasza:
Pontosan 14. Hiába írják sokan,hogy ők hál istennek hüvelyivel szültek. Ez nem rajtuk állt, szimplán szerencséjük volt. Mindenki erre készül,csak probléma lép fel.
jan. 17. 18:55
16/21 anonim válasza:
Kettőt szültem természetesen, most a harmadik 29 hetes es keresztben fekszik bennem valahogyan, rettegek a császártól konkrétan, úgyhogy remélem hamar felveszi a megfelelő pózt a kisasszony odabent.
jan. 17. 20:16
17/21 anonim válasza:
14, 15 Ti még nem hallottatoj olyanról aki a császárt kérte és akár fizetett is érte? Pedig de sokan vannak. Mikor szültem is volt egy nő aki konkrétan veszekedett a dokival (még nem is vajúdott) hogy márpedig őt császározzák meg
jan. 18. 06:15
18/21 anonim válasza:
17# De hallottam amúgy,itt. :D Én mikor felállítottak császár után jó pár órával,mondtam a szobatársamnak,hogy nemár,hogy valaki még fizet is külön ezért az élményért. :D Ismerősi körben ilyen nem volt,mondjuk nyilván itt nincs lehetőség sem rá,mivel nincs magánkórház erre a célra. Tehát vagy indokolt volt vagy nem kellett azoknál,akiket ismerek. De egyébként nyilván akkor releváns ez,ha mindkettőt átélte az ember.
jan. 18. 07:33
19/21 anonim válasza:
Mivel nekem a természetes szülés traumatikus volt, komplikációkkal stb ezért császárt választanék.
jan. 18. 08:03
20/21 anonim válasza:
Külföldön élek, itt simán választható.
Császár nekem alap volna.
Dolgoztam szülészeten, és épp elég szörnyű természetes szülést láttam - pl. lepénykitépés kézzel, amikor üvölt a nő a fájdalomtól -, "véletlen" férjöltést (ez utólag derült ki mindig), hogy ne akarjam magamnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!