Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetesen indított szülés...

38 hetesen indított szülés tuti császárral fejeződik be?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egyre jobban romló májértékek miatt kell sajnos az indítás a doki szerencsére nem kockáztat màr a várakozással.

Egyedül amiatt vagyok szomorú, mert azt érzem, hogy szerintem esélyem sincs így term. úton szülni, hiszen még van ideje kibújni amikor szeretne és félek hiába fogok szenvedni császár lesz belőle ígyis úgyis, mert 38 hetesen még nem leszek se kitágulva se semmi.

Nagyon köszönöm, ha esetleg írtok. Külön örülök olyannak, akit 38 hetesen indítottak, de ha 36,37,39 hetesen indítottak téged azt is szívesen fogadom, ha leírod, hogy mi lett a vége az indításnak, császàr vagy természetes szülés.

jan. 12. 09:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tuti, de nálunk császárral végződött. Nálad alakulhat másként.
jan. 12. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Az lemaradt, hogy az indításkor már 2 ujjnyira nyitva volt a méhszájam, de akkor sem indult be, a babám teljesen fent maradt.
jan. 12. 22:01
 13/14 anonim válasza:
Engem az első lányomnál 38+2re indítottak. Természetes úton született végül, igaz hogy oxyval rásegítettek a tágulási folyamatra, mert nem akartak beindulni a fájások
jan. 13. 08:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!!:)
jan. 13. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!