39 hét 4 napos vagyok keményedik is elég sokat a hasam , valami tuti praktika hogy megindítsam itthon a szülést? nem akarom hogy beindítsák a klinikán, és ezért kérdezem, még jósló fájásaim se voltak, valakinek valami ötlete?
Figyelt kérdés
2024. jan. 10. 15:12
11/22 anonim válasza:
6. Senki nem írta, hogy a sok oxitocin jó lenne... De enyhe fogalomzavarod van, a szülésindítás nem egyenlő az oxitocin adásával...
12/22 A kérdező kommentje:
Én csak azt szeretném ha nem kene be feküdni , hány hetesen kell amúgy ha nem indul be?
2024. jan. 10. 15:42
13/22 anonim válasza:
Engem 41+0 akartak indítani, ha 2 ujjnyira ki vagy tágulva, akkor nem kell befeküdni, csak aznap reggel teszik fel a ballont, de ott már ott lehet veled a párod.
14/22 A kérdező kommentje:
Ha csuklós a magzat az nem baj ugye?
2024. jan. 10. 15:48
15/22 anonim válasza:
11# Az oxitocint csak kiemelten a többi közül. Magára az indításra céloztam egyébként,ha nem tűnt volna fel. Nem kell ám ezen megsértődni itt,mert valaki arra vágyna,hogy a babája magától induljon külső kényszer nélkül. Nem vagyunk egyformák. Megértem a kérdezőt illetve téged is,ha te indítást szeretnél. Hadd legyen már ez mindenki saját döntése. 6# voltam.
16/22 anonim válasza:
#14 Nem baj, teljesen normális. Az enyém minden este 10-kor csuklani kezdett az utolsó hónapban. Pont amikor alattam volna végre...
17/22 A kérdező kommentje:
Valaki szült mostanában Szegeden? Mi a . Vélemény?
2024. jan. 10. 15:51
18/22 A kérdező kommentje:
Ha az oldalak faj az is lehet jósló rakás vagy a derekam? Meg nyak dugó se ment el
2024. jan. 10. 15:58
19/22 anonim válasza:
Igen, a faj oldalak jósló rakás, a nyak dugó meg tuti.
Szegeden mostanában sokan szültek.
20/22 A kérdező kommentje:
Faj az oldalam az jósló fájás lehet? de nagyon gyengén , nekem menstruáció közben sem szokott fájni soha
2024. jan. 10. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!