Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hülye a kérdés, de...

Lehet hülye a kérdés, de szülés közben előfordulhat ilyesmi 😅?

Figyelt kérdés
Szóval az erőlködés közben mondjuk hangos puki? Tudom, hogy sokszor jön minden is, de valahogy nekem nagyon kellemetlen lenne, ha az orvos/szülésznő előtt pukiznék az erőlködéstől. Volt aki így járt?
2023. dec. 20. 21:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tudom és igazatok van 😄! Vagyis gondolom igazatok van, mert sosem szültem még és ha ezt túlélem, nem is fogok tobbet. Csak ezen legyek túl más már nem is érdekel igazán. Hősök vagytok mind a szememben, akik így vagy úgy, hangisanz, vagy halkan de életet adtatok egy vagy több babának!
2023. dec. 21. 07:02
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Nekem szülésznő mondta, hogy a szülések elég nagy többségénél történik vmi „baleset” (ideértendő a hányást, gázokat, bepisilést, bekakilást), teljesen természetes, nem érdekli őket, nem kell ezen izgulni. Az a lényeg, hogy a baba épen, egészségesen, és lehetőleg hamar megszülessen, ha már vannak tolófájások, és ha vmi van a végbeledben, úgyis ki fog jönni. Nekem beöntés ellenére adódott kisebb „baleset”, közel sem volt olyan kínos, mint ahogy előre elképzeltem, és hamar megtisztítottak. Hogy gázok távoztak-e, arról fogalmam sincs, az már tényleg egy enyhébb, és amúgy sincs síri csend, ill. rózsaillat. Ez egy rendkívüli helyzet, és tényleg más lesz a tudatállapotod, inkább a fájdalom leküzdésével és a baba megszülésével leszel elfoglalva.
2023. dec. 21. 08:27
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Előfordulhat. De nem mindenkinél. Nálam két szülés alatt egyszer sem volt ilyesmi. De ha lett volna sem igazán érdekelt volna, a szülésznők, orvosok fel vannak erre készülve, láttak már sok ilyen esetet.
2023. dec. 21. 09:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm! Túllendültem ezen 😄. Inkább arra gyúrok hogy ne szenvedjek sokáig.
2023. dec. 21. 09:34
 15/17 anonim ***** válasza:
42%

Este 10-kor folyt el a magzatvizem, 11 körül indultunk a kórházba, hajnali 1-kor már szülőszobán voltunk.

8-kor (ekkor már 28 órája ébren voltam) úgy néztem ki, mint egy mosógépből szabadult egér, kaptam epidurálist.

11-12 körül oxit, mert nem tágultam.

14:30-kor szóltam, hogy pisilnem kell, kaptam egy katétert..

14:50-kor kezdődtek a tolófájások, 15:15-re megszületett a kisfiam.

Nem volt se puki, se kaki, de ha lett volna, addigra már az sem érdekelt volna.

2023. dec. 21. 09:42
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
99% 9sszecsinálod magad... ez tény.
2023. dec. 22. 17:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát most mit ne mondjak... én befstam kitolásnál. Előző este ettem egy jó kis csípős kebabot mert nagyon kívántam, és hát... meghajtott. De nem nagyon volt ott meglepődve senki. Szépen letörölgettek és mondták, hogy kövi fájásnál tessék tolni.🙄
2023. dec. 23. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!