Volt olyan akinek indult be a szülés, hogy otthon volt egyedül és messze volt a férje?
A taxi meg a mentő kívül... Nincs egy kedves szomszéd az utcaban/lakotombben, pl már nyugdíjas, aki legtöbbször otthon van, akivel lebeszeld, hogy szükség esetén bevisz kocsival? Lehet még jól is esik neki, hogy ilyen fontos feladattal bizod meg, amit utána emlegethet minden talalkozaskor a gyereked éj, még 10 év múlva is, hogy én vittem be ám anyut a kórházba amikor születtél !
Aztán a segítségért meg a keszenletert adsz neki valami ajandekcsomagot.
Én is a szomszédot szerettem volna tanácsolni elsősorban. Ha ő valamiért nem elérhető, akkor taxi.
Mentőt csak legvégső esetben hívnék, mert hiába van papírod róla, hogy mehetsz máshova, elsősorban a körzetisbe visznek. Nem tudhatod, hogy aznap mennyi hívásuk lesz, úgyhogy ez elég kiszámíthatatlan
Most miért kellett lepontozni? Mert meg mertem kérdezni? Úristen!
Az enyém nem menne el 4 hétre, pláne nem így, a végén. De az én anyámat akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!