Meddig tartanak a korházban szülés után?
Olvastam, hogy 3-5 napot, függ attól császár vagy sima szülés.
De a tapasztalt már gyerekes ismerőseim mind azt mondták hogy felejtsem is el mert 2 nap után kibasznak majd a korházból.
Vagy mar 1 éjszaka után.
Es nagyon nem szeretném. Az hogy majd megszülök gyenge leszek nen figyelik meg a babát aztan majd orakat utazzak haza fele
2x szültem császárral:
1. 8 napot voltunk bent, mert a babám besárgult, nem evett
2. 24 órát (magánklinikán)
2021-ben szerda délután szültem, szombat reggel engedték haza. Pénteken mehettünk volna, de kicsit besárgult a kislányom, így 1 éjszakát kekfenyben volt.
Bár nekem, ha nem indokolt eszembe sem lenne a kórházban maradni, azért mert gyenge vagyok szülés után. Borzasztóan vágytam haza, baromi kényelmetlenül éreztem magam, akartam már egy jót enni, stb, Isten ments attól,hogy több napig még ott tartsanak.
Debrecenben szültem kedd hajnalban, csütörtökön jöhettünk haza (2022 szeptembere).
Én is parás vagyok alapból, de alig vártam, hogy hazajöhessek és aludjak végre egyet nyugodtan úgy, hogy a baba a saját ágyában "biztonságban" legyen, mert már a szülés előtti éjjelen sem sokat aludtam (vajúdott a szobatársam), utána viszont szinte semmit, annyira rettegtem, hogy ráfekszem 🙃
Ha van bármi okuk benntartani, akkor elővigyázatosságból úgysem engednek haza, szóval nyugodtan örülj neki, ha hazaengednek korán, mert az azt jelenti, hogy minden rendben van veletek 🙂
(Fennforgás mindig történhet, akkor is, ha 3-5 nap után engednek haza, szóval emiatt ne akarj tovább bennmaradni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!