Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Közel a szülés?

Közel a szülés?

Figyelt kérdés
Sziasztok reggel ota nagyon fáj a hátam alsó része de van mikor a melkasom is a hasam aljába nyomást érzek és fáj a baba is nagyon mocorog ott alul. 40 hetes vagyok.
2023. nov. 3. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire közel? 40 hetesen biztosan közel van. Az, hogy mindened fáj ennyi idős terhessegnél szerintem normális, nem feltétlen a szülés jele.
2023. nov. 3. 21:57
 2/5 Bogica0616 ***** válasza:
100%
Most vagyok 39 héten és 2. napon. A baba folyamatosan mocorog ott lenn is. Dugja kifelé magát a bordaimnál, így a mellkasom is fáj. Néha közben a pulzusom is megukrik, zavarokat okoz. Hőhullámok gyötörnek, aludni már nem tudok rendesen. Stb.. De híre sincs a szülésnek. Zár vagyok, és a baba feje is még magasan van.
2023. nov. 3. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
40 hetes vagy, nyilván közel van
2023. nov. 3. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

40hetesen biztosan közel a szülés, napok kérdése csupán.... Ha beindul a szülés, akkor pár percenkénti fajasokat fogsz észlelni, amik rendszeres időközönként jönnek és elmúlnak. Nem egész napos fájdalmat.

2-es, ne aggódj, én is így voltam, baba magasan, mehszaj zárt végig, aztán 39+6 egyszer csak elfolyt a magzatviz és 10,5 óra múlva megszuletett a fiam.

2023. nov. 3. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Nem lehet tudni, hogym ikro szülsz.lehget ma elindul a baba,lehet,hogy jövőhéten.jövő hét vasárnapig megszülsz kérdező,többi válaszoló is.kitartást.
2023. nov. 4. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!