Beleférnek az ilyen poénkodások orvosoktól szülés után?
Szülés után 1 nappal bejöttek vizitelni az orvosok, köztük volt a dokim is, meg egy másik is.
Kérdezte a dokim, hogy aludtam este és mondtam, hogy nem aludtam semmit. Erre a másik előállt egy olyan poénnal, miközben kacsingatott, hogy “biztos nem én miattam nem tudott aludni”..a dokim meg persze mosolygott, de kicsit mintha ő szégyellte volna el magát helyettem. Én csak néztem,hogy mivan.
Ez a másik doki meg egy párszor rámkacsingatott mikor hazamentem pl.varratszedésről….
"Erre a másik előállt egy olyan poénnal, miközben kacsingatott, hogy “biztos nem én miattam nem tudott aludni”
Biztos én vagyok a nulla humorérzékű, de ezt a mondatot nem is értem, hogy mi benne a vicc...
“ Nem indult be a kérdezőre, egyszerűen mondott valamit. “
Szerintem itt te nem vagy normàlis.
A szexualis abuzàlàs mond neked valamit? Valószínûleg semmit ha erre azt írod csak egyszerûen mondott valamit. Ugyanis ez nem egy baràti tàrsasàg közepèn hangzott el.
Ez az orvos kb. 65-70 éves lehet.
Hát annyira én sem vettem a poént, először nem is értettem miért mond nekem ilyet..
A dokim nem mondott semmit, csak mosolyogott miközben belebújt a papírokba.
Egyébként nem is értem, hogy nőgyógyászoknak napi 100 p.ci után még van kedvük ilyenen viccelődni vagy egyáltalan, hogy jut ez eszükbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!