Beleférnek az ilyen poénkodások orvosoktól szülés után?
Szülés után 1 nappal bejöttek vizitelni az orvosok, köztük volt a dokim is, meg egy másik is.
Kérdezte a dokim, hogy aludtam este és mondtam, hogy nem aludtam semmit. Erre a másik előállt egy olyan poénnal, miközben kacsingatott, hogy “biztos nem én miattam nem tudott aludni”..a dokim meg persze mosolygott, de kicsit mintha ő szégyellte volna el magát helyettem. Én csak néztem,hogy mivan.
Ez a másik doki meg egy párszor rámkacsingatott mikor hazamentem pl.varratszedésről….
Te is érzed, hogy nem fér bele, mert kiírtad a kérdést. Férjednek említetted? A dokinak akkor reagáltál valamit?
Gratula a babához, minden jót nektek!
Én nem tudom, hogy mással is poénkodnak-e így. Sok dologról hallottam màr.. kicsit furcsa volt.
Pl.nekem már az is “hihetetlen”dolognak számít, hogy a dokim emlékszik arra is, hogy az első gyerekem (aki nem nála született) hányadik héten született. Meg úgy kb mindent észben tartott. Nem tudom erre hogy képes több tucat beteg esetében…
4
Mert a legtöbben, ha mádnál is van, akkor elfogadják.
És egyetértek, hogy ez baj, emiatt vannak még ilyenek, emiatt ússzák meg.
Egyszerűen egy màs szituban egy más viszonyban beleférhetne,( erősen feltételesen!) de ehhez kellene a másik fél, egy hosszabb ismeretség és nem egy szülési állapot.
Hozzáteszem, hoogy a legfontosabb a témàban az egymáshoz fűződő viszony..
Szóval ez pont az amikor nem jelented fel zaklatásétz pedig bizony szexuàlis zaklatàs gusztustalan formája, mert megfoghatatlan.
Kényelmetlenül érzed magad tőle és megkérdőjelezed, hogy jogos-e a kényelmetlenséged.
Jogos!
Ez bizony nagyon nem volt odailllő és kifejezetten visszaélt a helyzeteddel.
Nem vagytok normálisak...
Nem indult be a kérdezőre, egyszerűen mondott valamit. Én simán közültem volna vele, hogy bocs, hat hétre épp el vagyok tiltva.
Nem szeretnék ilyen savanyú lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!