3.trimeszter legvégén járva rózsaszín folyást töröltem, fájás nincs, csak has keményedés. Ilyenkor kellene már kórházba indulni? Vagy ez még nem a szülést jelenti?
Figyelt kérdés
2023. okt. 12. 23:46
1/30 anonim válasza:
5 perces fájások esetében, illetve ha erős vérzés áll fent.
2/30 anonim válasza:
Persze, ez attól is függ, milyen messze vagy a kórháztól.
4/30 anonim válasza:
Én is így voltam, rá pár napra beindult a szülés.
5/30 anonim válasza:
Jobb lenne ha be mennél fölöslegesen, mint a babának baja lenne. Könnyű szülést
6/30 anonim válasza:
Én is így voltam, másnap beindult a szülés. Szerintem menj be.
9/30 anonim válasza:
Nem mennék be, de összekészíteném, amit még kell, hogy bármikor indulhassak.
10/30 A kérdező kommentje:
Nem mentem be. Azóta is töröltem ki rózsaszínt, de nem annyit mint éjjel + nincsenek ezek a "hagyományos" mérhető görcsök. Állandó jelleggel görcsöl a derekam meg a hasam alja, de olyan enyhén hogy fájdalomnak nem nevezném, de ez már 3napja tart kb. Barnás nyákdugó már 2hete elhagyott. Azt hittem, hogy az este indul a dolog de nem úgy néz ki.. :(
2023. okt. 13. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!