Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült innen valaki Vácon?...

Szült innen valaki Vácon? Kinek milyen élménye van?

Figyelt kérdés

én félek Vácon szülni,de a szüleim és a körülöttem lévő emberek mégis azt javasolják.A párom és én is Vácon születtünk...de most más a helyzet, én szülök.Jók a körülmények?Kedvesek?milyen tapasztalatok vannak?

köszönöm a választ!

kismami

2009. jan. 2. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:

én Vácon szültem a szülészet teljesen felújított modern, én császárral szültem de nem akarlak megijeszteni amit most írni fogok én ikreket vártam már be is fektettek időben de az egyik rutin szívhang vizsgálatnál közölték sajnos az egyik baba szive leállt, hát gondolhatod mit éreztem....azt senkinek nem kívánom.... szóval csak annyit hogy mivel tudták hogy 2 babát várok akár a nap 24 órájában is rámköthették volna azt a nyavajás gépet ami a szívet nézi. Így a 34. héten már szülnöm kellett a másik baba érdekében. A személyzettel sem volt különösebb problémám. Csak így utólag nekem a szüléssel kapcsolatban nem a jó emlékek jönnek elő hanem előbb a rossz és csak utánna hogy van egy gyönyörű egészséges 5 hónapos kisfiam!!!

Tényleg neharagudj nem ijeszgetni akartalak! De néha kikívánkozik már belőlem. megkérdezhetem kinél fogsz szülni? vagy nincs fogadott orvosod?

2009. jan. 2. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:

uhhh:(az kemény.nagyon sajnálom ami veled történt.ennél rosszab nem lehetett volna amit hallhatok.

én a Bényihez járok, de nincs fogadott orvosom,mert nagyon drága lenne most az mekünk.ezért reménykedek hogy minden rendben lesz majd.te kinél szültél?

2009. jan. 3. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Bényi az jó doki. Nekem fogadott volt a Kondér doktor, de a szülésnél benn volt a Bényi és a Kondér is. Én azért döntöttem a fogadott dokinál mivel ikreket vártam hát gondoltam tegyünk meg mindent az ügy érdekében figyeljenek jobban rám. Hát nem ezen múlott. A csöppség másként döntött.....

A másik ami miatt a váci kórház mellett döntöttem a közelsége miatt. Utálok Pestre járni,főleg abban az állapotban.

Könnyű szülést kívánok Neked és boldog babázást!

2009. jan. 3. 11:13
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a jókívánságokat:)remélem úgy lesz:)szia:)és boldol új évet!:)
2009. jan. 3. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!