Lett volna esélyem megszülni a babát természetes úton,vagy lehet az orvos már csak fáradt volt és egyszerűbb volt a császár neki?
Éjfélkor indult meg a szülés
Fogadott orvosom nem volt
Ertesitettek az ugyeletes orvost,4 ora elteltevel teljesen kitagultam,mar csak meg kellett volna szulni a babát,azt a bizonyos kakiló erzest nem éreztem.Csak jottek a fájások.
Oxitocint kaptam,nekem innentol lettek a fajasok elviselhetetlen szinten mar.
2x nyomtam semmi
Harmadjara bejott egy masik orvos is
Az egyik a hasamba konyokolt a masik pedig lentről probalt segíteni itt egymas utan 4x probaltam meg nyomni de ujra semmi
Picit megindult de mondta az orvos h erdekes,olyan mintha vissza menne (ezt a masik orvosnak mondta)
Felalt,legyintett egyet es annyit mondott irany a műtő
Egeszsegbe haza ertunk mindketten.
De vajon tenyleg indokolt volt a csaszar?
Szerintem orulj a csaszarnak.
Nekem eroltettek a termszetes szulest, 6 orasra huzodott csak maga a kitolasi szak. Azaz 6 oran keresztul nyomnom kellett. A baba allandoan visszacsuszott, iszonyatosan elfaradtam, vegul ketten konyokoltek ki belolem felulrol, alulrol meg ketten alltak, az egyik a huvelyemet feszitette szet, a masik meg a babat huzta ki.
Kivul-belul repedtem, 1,5 oraig varrtak es a mehem is atmostak haromszor, mert a mehlepenyt meg csak ugy kihuztak belolem, tehat darabokban jott ki. Olyan pokoli fajdalmat, mint akkor, soha nem ereztem, majdnem elajultam, amig mostak a mehem. A varras is brutalis volt.
Ja es az egyik bordam elrepedt, a konyokles miatt. Szoval nem csak a seruleseimmel kellett kuzdenem, hanem meg ezzel is szules utan, honapokba telt, mire azt tudtam mondani, hogy nincsenek fajdalmaim.
En orultem volna a csaszarnak.
Csak egy fél mondatot kaptál el, biztos beszéltek ott még mást is, csak te már nem voltál képben, ami természetes ilyenkor.
Egyébként is szerintem, ez nekik volt plusz munka, viccből ők sem dolgoznak többet.
Lehet pl rövid volt a köldök zsinór..csak nem hallottad.
De egyébként megkellett.l volna kérdezned..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!