Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüli csak fekve lehet az...

Szüli csak fekve lehet az állami kórhàzakban?

Figyelt kérdés
2x már szültem, tolófájásoknál elfektettek, azonnal leálltak a fájások, infúzióra se jött vissza. Éreztem, hogy guggolva ment volna, de abba a kórházba nem engedték. Most jön a 3. és retregek emiatt a szüléstől, van olyan állami kórház ahol van opció gugolva szüléshez?
2023. szept. 15. 00:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Te jóságos ég #7. És ha te vagy a férjed mondja, hogy hagyjanak békén, szerinted akkor is kikötnek? Engem lefogtak, de nem mondtam semmit, mert majd elpusztultam már akkor (a férjem nem tudta, hogy mit akarok), de azt hittem, hogy ha kifejezem valahogy az igényemet egyértelműen, akkor azt figyelembe veszik. Akkor taktikát váltok, és nem szülési tervet írok, hanem fejberúgom, aki hozzányúl a lábamhoz...
2023. szept. 15. 12:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Elvileg sok kórházban választhatsz pozíciót. Ahol én szültem, ott gyakorlatban is volt rá példa, bár az én esetemben mindkétszer fekvés lett belőle. Egyszer az én állapotom miatt, egyszer pedig az orvos úgy fért hozzá jobban, ami egy farfekvéses babánál szerintem teljesen jogos indok. Örültem, hogy kijöhetett a hagyományos úton, nemhogy morogjak a fekvés miatt.

Abban igazad van, ha úgy gondolod, hogy fekve nehezebb tolni. Nekem a második nagyon gyorsan indult el kifelé, vissza kellett tartani, amíg beértünk a kórházba. Az első dolog, amit a segélyhívónál tanácsoltak, hogy feküdjek, mert úgy könnyebb elsóhajtani a fájásokat.

2023. szept. 15. 12:28
 13/14 anonim ***** válasza:
92%
Kicsit off lesz. Terhesseg elott allok, de mar olyan szinten felkur ez az egesz engem. Lefognak, lekotoznek, nem szulhetsz ugy ahogy akarsz, koteleznek a fekvesre (holott anatomiailag ugy a nehezebb es ezt orvos letukre tudjak is) ugy kezelnek mint egy darab szart, a vizsgalatokon is..egyszeruen elkeserito.
2023. szept. 15. 14:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
3as, a választott kórház nem köteles befogadó nyilatkozatot adni. Az én körzetesem se ad, de többről is tudok, ahol szintén nem lehet. Plusz, ha mentő visz be, akkor a körzetesbe visz.
2023. szept. 15. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!